No, sem mislila, da se je naši strgalo. Tud ona je namreč danes ponoči in v bistvu cel včerajšnji dan jedla na 1h! Edino ponoči je enkrat odspala 3h skupaj, drugače pa štala. Povrh vsega pa se je začela nenormalno bat, ko spi (ne vem al sanja al kaj) nenadoma zakrili z rokami, odpre oči in začne ful tak jamrajoče jokat (jo je kar hudo poslušat). Potem jo potolažim, pa je ok, ampak ko grem stran je spet isto. Ali paz zaspi nazaj pa je čez minutko spet isti jok. Pa ni lačna, samo tako proseče jokca, da mi je kar hudo. Da en omenjam, kako se je včeraj zvečer prestrašla, ko sem jo hranila, pa sem dajala nekaj na mizico zraven in butnila v eno plastiko (niti ne na gals), ona pa spusti joško in usteca navzdol pa jok... Teden nazaj so pa piskri in pokrovke letele po tleh, pa nič.

A to obdobje mine skupaj z zagonom rasti al traja malce dlje?
Pa res hitro raste. Tiste cunjice, ki so ji bile na začetku prevelike, in sem jih spravila ter skoraj pozabila na njih, so ji zdaj že premajhne. Sem ugotovila, da bi jih mogla prej začet pomerjat, če so ji morda že prej. En pajacek je tako oblekla samo ene parkrat, pa ji je že premajhen.
Nina33 lepo te je spet brat. Si me pa nasmejala s tisto, da si Nandeta v sanjah mirila, on je pa zares jokal.
Aja naša mala ima plešasti predel na zadnji strani glave, okoli ima pa normalno laske. A se to zaraste al kaj je to, ker res smešno zgleda, kot da je plešasta.
Mišyka jaz sem na začetku ugotovila, da je Tejo zvijalo, ko sem testirala solato, potem sem jo jedla samo po listkih. Zadnjič sem ap spet probala, pa je bilo ok. Pa tudi opazim, da jo včasih zvija, pa jaz nisem nič takega jedla.
Mi gremo pa dans v Ce, ker gre moj gume zamenjat na avtu, jaz sem se pa "šutulila" zraven, da bo mala kej spala v avtu in potem tud (upam) ponoči. Sem opazla, da če je čez dan budna in spis samo kako uro ali dve, je ponoči cela štala. Če pa skoraj cel dan prespi, je pa ponoči dokaj ok. Pa podnevi niti ni neprespana, ampak samo ne spi, tud če jo odložim, pa pokrijem. Go figure.