Dober dan!
Imam malo časa pa sem vas prišla malo pozdravit. Zdaj, ko je sonček smo skoraj cele dneve zunaj in nimam veliko časa
Jan pridno raste, okico ima še vedno malo vneto, koža se mu tudi še čisti. Ima tudi poln nosek, včeraj še je začel malo kašljat. Nevem ali sem ga jaz prehladila, ali pa ga je tamala. Za ven je vedno fajn oblečen, tudi plenico dam preko košare, da mu ne piha noter, tako da mislim da ga nisem jaz. Mu parkrat na dan, ko je najhuje dam par kapljic fiziološke v noska, malo počakam in potem z el. aspiratorjem ven potegnem. Včasih nemorem verjet, koliko umazanije je v takem majhnem nosku, pa koliko še je noter ostane. Nikoli mu ne morem do konca ščistit. Upam, da se ti zabasani noski končajo, ker mi Tia smrka že od oktobra, in bi malo pavze imela, ne pa da še imam zdaj en poln nosek
Kopam ga vsaki drugi dan, brez vsega, dam mu edino mustelin šampon na glavico, ker ima malo temenc. Potem pa ga samo z mandljevim oljem namažem po gubicah.
V stanovanju imamo 22-23 stopinj (podstrešje in se ogreje v teh dneh) in ga imam oblečenega samo v bodiju z dolgimi rokavi, hlače in nogavičke. Ko grem ven mu oblečem jopico in dam gor kapo, pokrijem z dekico. Če piha dam na košaro plenico, drugače pustim da se naužije malo svežega zraka.
V vrtec smo ga mi vpisali, dobi ga 100%, ker se septembra odpre nov vrtec in bo dovolj prostora za vse otroke iz občine. Da bi prišel v vrtec med letom je zelo malo možnosti, septembra pa gre ziher. Do takrat pa bom pač doma, itak morem najprej službo poiskat. Upam, da dobim kaj.
spanje je super. Čez dan se malo igrama, malo se sam zamoti, še vedno veliko spi čez dan. Zvečer spi normalno, dojima se dvakrat ali trikrat na noč, ampak mi sploh ni problem, ker po dojenju takoj zaspi nazaj. Je priden po mojem
Mojega so hodili gledat, če še diha, ker je toliko spal. Tašča ga je budila po 5 urah za hranjenje, drugače bi ji razneslo prsi
Saj je dobila pri svaku potem vrnjeno..On pa se je baje drl 24/7
zasi, kako pa ste vi? Je Julija že kaj boljša?
Meta čestitke za 10 let
registrirana, škoda za službo. Boš pa našla še kaj boljšega
vozičkanje..na moj voz ne pašeta buggyboard in buggypod ker imam čisto x vozek. Zdaj bom počakala da košaro preraste, potem pa bom neki rabljen voziček kupila, da bom lahko namontirala gor buggypod. Tamala isto kot pri hel32 pobira vsak kamenček, bi hodila prosto, potem pa se vse skupaj zavleče. Saj zdaj smo večinoma pri nas (imamo veliko prostora pred hišo), ampak če grem v mesto po nakupih ali pa bi šla na pijačo s kolegico je nemorem imet kar tako zraven.
Jaz vedno uporabljam fleš, ker ga pri prvi nisem in so tako slabe slike. Saj takrat se mi niso zdele, ampak če zdaj gledam slike mi je tako žal, ker je zelo malo uporabnih. Tako da slikam s flešom, ampak ne od blizu.
Ok, letim se mali prebuja.