Naš prvi je kakal včasih tut na skor 14 dni, baje pri polno dojenih (če jih trebuh ne boli) to ni nič narobe. Ti bo pa pediatrinja verjetno dala svečke (mi smo jih dobili), bolj za to, da nas mam ne skrbi preveč pomoje

. Pričakuj pa potem res ornk "dozo"

.
Aja - čer

!
Plešavost: prvi je bil isto menih, ta pa zgleda de ne bo

. Mu pa po čelu, ki ga je imel čisto golega na štartu, tako lušno laski odganjajo...

In ja, zrastejo nazaj seveda, ni panike.
Čebriček: mene tut zanima, zakaj tako rjava voda

, pa prav zanimivo, da že tako sedi lepotička

. In da je čebriček tako velik

, sem bila zihr, de je bolj natlačen otrok notri, a je to tommy al je od Bebe-jou ali ker tretji

- in ne,
Urša, nisem ga še kupila

.
Obleka: imamo cca. 20°C čez dan, ponoči kero manj, je v bodiju ali dveh, žabicah ali hlačkah in pa štumfkih. Ponoči pa v dekici-vreči.
Meta, a ima Binetov žakelj "naramnice" al je s "patentom" kot hlačke?
Vsem bolanim en koš

, da se čimprej pozdravite!!!
Vreme je pa super, so lastovke prišle in pomlad prinesle

.
Ah, še tole: kako veš, da imaš otroka v t.i. "negativistični" fazi? Ko ti pride povedat: "Ne, nisem pokakan!"

In potem se ga mora ne-previt v ne-pleničko

. Starejši ima kar mal krize zadnje dni, čeprav se mu takole lahko fest nasmejeva

.
Igranje: s prvim sva se ene 1000x bolj "ukvarjala", zdaj bolj improviziramo - klepetanje med nošenjem okol je zakon, se tako lepo smeje

. V igralnem centru je bolj malo, le ko starejši spi, ga dam včasih za krajši čas tja, drugače moram vedno zraven bit pa mi je poj že kr mal tko... - saj ima interaktivno mamo in atija in brata

. Rok pa pomoje še ni opazil, čeprav jih nekam zelo suvereno porine v usta kadar je lačen.
Eh, grem spat, si pomoje kr zaslužim

.
Lahko noč in lepe sanje! Ter čimdaljše spanje.