ku kuc
Mi smo super, uživamo na sončku vsaki dan, zato je tudi posledično manj časa za forum.
V četrtek smo imeli sistematskega, Jan je velik 58cm in težek 5500. Prejšnji mesec je imel 53,5cm in 4400g. Bil je tudi cepljen proti rotavirusu. V soboto pa smo šli k dežurnemu, ker je vročino dobil 38,5, pa kašljal je tako, da se je začel dušit. Saj ne kašlja cel dan, ampak ko ga kašelj zgrabi postane cel vijoličen in komaj pride do zraka revež. Mu dajem inhalacije, tople obkladke na pljuča, pa nosek čistimo. No, je že bilo boljše, včeraj pa je spet vročino dobil, 38,3, tako da sem mu zvečer dala Daleron. Potem pa nevem, če bi ga imela zunaj ali ne..pred tem smo pa bili vsaki dan zunaj, ko je Tia prišla z vrtca smo kar pred hišo ostali in se je mala navadla da smo zunaj. Če gremo noter se kar jokat začne, ali pa mi prinese čevlje in reče ven
Tako da večinoma hodita zdaj z atijem sama ven. Takrat ko smo sami, mi potem ne preostane druga da gremo ven. Malega dam v košaro, oblečen je isto kot noter, ker je zunaj itak toplo, edino preko košare mu dam odejo, da ne piha po njem. Saj mislim, da škodit mu nemore če je na svežem zraku, bojim pa se da bi ga še bolj prehladila.
Novost je tudi, da bomo KONČNO spalnico dokončali. V sredo pride polagat parket, potem pa se še samo pobarva, konec meseca ali začetek maja pa še dobimo omare, sma ravno naročla v četrtek. Mi je trgovka rekla v katerem mesecu sem, jaz pa njej dva meseca po porodu
Se mi je potem opravičevala..mene pa je sram postalo, sem se odločla da bo treba nekaj s trebuškom naret. Saj drugače sem suha, kot trlica sem spet, edino trebuh imam kot da sem v 5. mesecu
ok, alarm se oglaša, morem it
Se tipkamo, uživajte
< Sporočilo je popravil little*miss -- 9.4.2011 16:33:17 >