IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Se pa pozna, da veliko hodiva zadnje časa, sem že na predporodni teži
No, par cm mi je še ostalo okrog trebuha.

verjetno si mislila na prednosečniško

drgač pa fouš, fouš, fouš

, imam še ene 7 kil "viška", večinoma v obliki raznih blazinic okoli pasu

Sej bom začela mal telovadt, zdej se z nekimi kao trebušnjaki "ukvarjam", bolj za boljši filing kot kej druzga pomoje
Little*miss - si me nasmejala s trebuščkom

Vedi, de nisi edina noseča 2 mesca čez
Teyla, a so veverce kej rajš vidne med tednom? Dons ni nobene bilo videt, smo pa zato vrabčke in siničke futral (tut skor z roke). Pa osla in ponije smo videli. Nande je sevede vse prespal v slingu

, je pa zato Šimen tolk bolj užival.
PilotGirl - upam, de se porihtate čimprej. Tole s spanjem mi je znano od prvega, jaz sem se za silo naspala šele potem, ko sem ga čez noč ob sebi imela, de je pil kadar in kolikor je hotel. Imam pa kapljice ColiPrev "viška", jih ne rabim in ti jih lahko pošljem, če želiš. Al pa če jih kera druga rabi - naj mi sporoči, dobre so "le" do julija in moje noseče kolegice takrat glih dobro rodijo (ena) oziroma sploh še ne (dve

), škoda bi jih bilo preč vreč.
Metulj, naš prvi ni kakal tut po 14 dni. Je bil pa polno dojen in ni imel težav pri kakanju (poj, ko se je končno podelal je šlo ven čist b.p.). Jaz sem po tednu nekakanja mu dala najprej reees sladek čaj, če slučajno ni zaleglo sem mu kao temperaturo zmerla

, če pa še to ni zaleglo je pa svečko dobil. No, polovičko/tretino. Upam, de se pošlihta. Čeprav - je pa vsaj manj pleničk smrdečih

.
Šebela - 7 ur spanja?! Fouš

.
Aktak - dobro opravia na pregledu v četrtek!
Registrirana - helou! Fajn, de maš pridnega sina
Davčno smo pa mi res hitro dobili, samo kuverte (kao) še nismo odprli, ker jo lahko samo naslovnik odpre
Antoninap - kakšen položaj je "speči tiger"? Na trebuhu čez roko?
Glede
polivanja: naš poliva tut še po dveh in več urah, baje vse OK dokler se redi. Me je pa dons ustrašil, ko je nekaj rumenega polil

No, na planički je bilo rumeno, poj - v naslednjem polivanju - je bilo samo običajno mleko. Bom mogla kar mal spremljat tole, ker mi ni čist nič jasno. A - pa strinjam se s Šebelo - lohk preveč poje in poj more it ven. Jaz našga že sumim, de je Rimljan
Kakanje: jp, se napenja in izstreli
Krema: tut mi imamo Eucerin 50, uporabljam na starejšemu če/ko se spomnim. Pri Nandetu še ne, je v senci. Tut pri prvem sem jo prvič uporabila šele, ko je bil že kar velik, pomoje skoraj leto star.
Zobki: enim res ful hitro zrastejo (kolegičinemu sinu so pri 4 mescih enke ven pokukale), samo slinjenje in ugodje ob drgnjenju dlesni pa še nič ne pove: Šimen je bil tut tak "mehurček" (cel čas je imel mehurčke sline na ustnicah

, naš drugi je isti on

) pa je prvi dve enki dobil pri pol leta.
Cepljenje: redno ja, ostalo pa... pomoje ne. Ne prot rota, proti gripi mi je itak čist mem, prot klopnem meningitisu pa tut ne... Mi tut ni glih pri srcu tole pikanje.
Nč, letim pod kovtrček

.
Lahko noč in lepe sanje!