IZVIRNO SPOROČILO: zasi
Jaz sem kupla na bolhi rabljeno blazino za 10 eur. Je pa moja rahlo povoščeno, tako da je zelo enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Nimam pa pojma katere znamke je.
Eko, jaz skor isto: kupila mi jo je mami v BC za 20€, isto povoščena in neznane firme (nikjer ni čisto nič pisalo

), je pa v obliki podkve/prekinjenega kroga. Jo imam samo za dojit, no pa malega kdaj zavarujem z njo

. Mehke so pomoje bolj uporabne, za več stvari. Pomoje, ker vem pač ne

.
Little*miss, upam, de se koordinacija učk hotro poštima, de mu boste lohk igračke dal.

Pest in palček sta pa pr nas tut "in"

, sem včasih prav huda: 20 minut pije pri meni in obleži, ga dam v posteljici in on, hopa, zatlači kej v usta in cuza (najraje kaj svojega, prst ali pest, danes v vozku zunaj si je pa štrikec od kapice nabasal in cuzljal

).
Nošenje: a vam pa niso svetovali zdej, pri treh mescih, de jih kar pokonc noste? Jaz ga sicer že kar neki cajta tko nosim, a ne čez ramo, mi "sedi" na roki z glavo na ... recimo temu rama (med joško in roko, skor pod pazduho oziroma na njej) z dlanjo ga pa držim in ritko podpiram. Mi pride prav, ker mam desno roko poj frej (in npr. lahko kuham, tipkam...

). No, nam je rekla, naj ga kr tko nosimo, samo bolj na sredi, med ( . )
x( . ) (x je njegova glava

).
Nč, me meče dol s kle. Grem gledat krimiče na FoxCrime. Moja tradicionalna petkova žurka je to pot izjemoma v soboto

.
Lahko noč in lepe sanje!