Pozdravljene!
Mi smo ravno danes stari 4. mesece, in za 1x še samo na mleku, ko bo pokazala, da je to premalo, pa bomo začeli dodajat, jaz sem se odločila takole; GH bom začela uvajati z riževimi kosmiči, ki se pripravijo z AM, ker za enkrat še ne upam preveč experimentirat, zaradi njene problematične prebave, se je ravno uredila, kajti v žitnih kašicah, kjer je prilagojeno mleko je navadno, mi pa uporabljamo za urejanje prebave, tako, da,..
Nadaljevali bomo z korenčkom, jabolkom, da se kupit tudi posebno olje, ki se dodaja dojenčkovim kašicam, lahko pa olivno olje, ali smetano, za zdenko pa pravim, da ne, ima še preveč E-jev, nato rdeča bučka, pastinak, krompir, sladki krompir,..potem pa počasi še ostalo sadje, najboljši je banana, ki je ni treba kuhat, ostalo je treba vse več ali manj prekuhat, ja, pazite na alergeno sadje, to so jagode, vsi koščičarji oz.ogrumi, kiwi, paradižnik, med, jajce pri med 6 in 7 mesecem, ampak meni se ne zdi tako zelo pomembno, tako, da bo dobila po 1 letu, pri 5tih pa že lahko poskusi kak košček puranjega ali kurjega belega mesa, pri 6tih pa se začne uvajat hrana z gluteenom,.
Spanje, spimo odlično po večerni rutini se nahranima, pocartlama, in okoli 20-21 je že v svoji postli, spimo pa različno, včasih do 5tih, kak dan pa tudi do 8mih, odvisno od starejšega bratca, ker hoče bit vedno prvi in se po navadi zbudi okoli 5 ure, kar je zame seveda zelo zgodaj, ampak, kaj hočem, takole imam¨!
Vrtec, za tavečjega smo dobili za Lucijo so odpisali, da septembra še ne bo stara 11 mesecev, ampak, bo vseeno prostor zanjo, ker nameravajo v jeseni začeti delat novo enoto vrtca
vesela, da bomo imeli oba v vrtcu.
Za zobke imam še od Lukasa CALGEL, njemu je pri izraščanju 1in 2 pomagalo, najbolj kritične so še potem 3ke, starešim dvema so prvi zobki začeli izraščat okoli 7 meseca, tako bo tudi najmlajši, upam vsaj.
Drugače smo pa kr veliko zunaj na sončku, drug mesec pa gremo na morje, ima sestra doli hišo in imamo bivanje zastonj
Lepo se imejte!!