Dober dan
!
November bo vesel!
Se mi zdi, da je november veliki večini ljudi neprijeten mesec, če jim ga omeniš - da je že mrzlo, megleno, deževno, dan je kratek...
Meni je pa blizu, ker imam sama rojstni dan novembra in je zame to tak lep, pričakujoč mesec
Maja_V., verjetno si ti še posebej vesela
, ker si morala čez postopek IVF. Občudujem vse, ki uspete tako dolgo čakat na svoje pikice.
Sem pa tudi vesela, ko vidim, da nas je že kar nekaj, ki pričakujemo 3.
No, meni se pa očitno (poleg napihnjenega trebuha) pozna tudi višek hormonov. Kolegica v službi (tista, ki ve, da sem noseča) mi je povedala, da jo je včeraj ena druga sodelavka spraševala, kaj je z mano, da sem se ful zredila v trebuh (pa že itak nisem suhica).
In mene je to na nek način kar prizadelo
Eh, brez veze, vem. Saj v torek po pregledu, če bo vse ok, bom že povedala tudi ostalim.
Ej, kako se pa zadržite, da ne poveste svojim možem oz. partnerjem? Jaz sem mu itak isti trenutek, ko je bil test pozitiven, šla rečt
No, nisem mu pa povedala, da ga bom delala, ker bi me prepričeval, da naj še počakam vsaj en teden (takšne so bile dozdajšnje izkušnje
)
cassy, drž se, pa upam, da bo kmalu bolje oz. da se vsaj vročina poslovi.
Aja, porod, mislim, da je Diamantina pisala, da ne bo šla prekmalu v P. Upam, da imaš P blizu
Meni je prvič voda odtekla dobre dva tedna pred rokom, popadkov nič, noč preležala, zjutraj dali umetne popadke v dobrih dveh urah je bil zunaj.
Drugič popadki na 10 minut (eno uro), sva prišla v P sem mislila, da me bodo poslali domov, ker se mi res ni zdelo, da se kaj dosti dogaja, pa sem bila že 7 cm odprta, tako, da je tudi klistir odpadel in sem šla kar lepo v porodno. Sicer je potem trajalo še 1 uro in pol do konca, ampak, če bi čakala popadke na 3 minute, bi verjetno rodila doma
No, za tokrat pa ne vem, kakšnega poteka naj se nadejam
Bomo videli.
Lep vikend vsem, uživajte kje na sončku!