Ojla, punce! Najprej, da popravim PDP - na mojem koleščku je narobe označen konec jan in sem en dan sfalila - tako da imam rok 10.11., ne pa 9.11.
Ne da se pritožujem, ampak me že skoraj malo skrbi, da mi ni nič slabo! Mislim - edinkrat, ko mi ni bilo, sem mela ss, sicer vedno bruham ko vidra. No, upam, da je tokrat vse ok - smotano mi je, da imam pregled šele 13.4. - konec 10. tedna! Ma, ful je blesavo vse skup - junija imam v službi ene krasne kongrese, pa se ne upam prijavit, ker mi je g. rekla, da bom morala naslednjič takoj na bolniško (prejšnjič me je pustila delat (dokler pač nisem šla urgentno v bolnico), pravi, da ne mara dajat na bolniško, če ni res nujno). Pa itak dvomim, da bi mi pustila tako daleč (čez lužo)... Ampak če pa ne bi ratalo, bi pa vsaj na tisto šla... Vsekakor bi rajši imela tega otroka, jasno, ampak če bi bilo kaj narobe mislim. Sicer sem takoj za, da je vse ok, pa da mi ni slabo, takoj podpišem!
samo nenavadno mi je... Vem, da večini ni slabo, samo meni je bilo vedno, kadar so bili otroci ok...Aja, je pa hecno: taprvi, ki nama ni bil namenjen, je mel PDP na 6.11., mogoče se je pa zdaj odločil prit par let kasneje
.
indijana, čestitam za cigarete!
Aja, sicer pa poleg očija vesta tudi tamalidve. Tega še nisem napisala: tisti dan, ko sem naredila test (ga ni videla, delala sem ga ob 4h ponoči, sem delala ponoči kostume
), me je tavelika navsezgodaj zjutraj vprašala, če bomo dobili dojenčka. Tega ni še NIKOLI prej vpršala! Zdaj pa čist direkt. Sem bila čisto paf! Taprvič sem še neki spalamudila, da "mogoče pa res", ker nisem vedela, kako bi bilo očiju, če bi ona prej vedela (in po možnosti še zblebetala komu drugemu
). No, zadnje čase pa jo zanima vse o dojenčkih: kako nastanejo (v detajle), da so v bušiju že ve, ker se spomni (verjetno po slikah) od prejšnjič, da ma mami velik trebuh in zdaj me non stop sprašuje, zakaj imam tako velik trebuh
. Pa ga sploh še nimam! (obseg mam 67cm, hudiča, kaj še hočeš, dete?
) No, potem ji rečem, da zdaj pa res še ni tok velik, pa pravi, da kdaj pa bo... In potem da čez par mesecev, potem pa ugotavlja, da je to pa še dooolgo!
Crkneš od smeha! No, tako da zdaj malidve vesta, ker jima pač ne maram lagat. Upam, da ne bosta vsega naokoli zblebetali (sem ji sicer vse razložila, zakaj ne še zdaj razglašat, samo otroci dostikrat vse skup pozabijo...)
Vlečejo se mi ti dnevi, naj bo že enkrat ta april! Da vsaj vem s čim računat! Da vem, a bi slučajno vseeno lahko delala, ali bom morala vse spakirat, pa končat, pa da vsaj vem, da do takrat ne bo nobene štale, če bom že morala nehat delat (še vedno mal upam, da me bo pustla, čeprav mi je zelo odločno povedala, da naj si ne delam utvar - ampak upanje umira zadnje - mi voda v grlo teče v službi in bi rada res končala stvari...)
ency, če prineseš od g. potrdilo o nosečnosti, ti mora delodajalec zrihtat 8 urni delavnik in brez nočnih, če se ne motim. tako da po 1. pregledu bo tega konec, do takrat pa bo vse ok:)
anonimen, lakaya, ker bo prvi mlajši kot 3 leta, ti jaz predlagam un sedež, ki ga pripneš na voziček - je fajn, ker ga lahko na izi nazaj gor spraviš, da je vozičeš še vedno dovolj ozek, da lahko greš kamorkoli oz. da ga spraviš v kako klet, če imate tam vrata, itd... Pa starejši otrok lahko gor tudi zaspi, kar je fajn, ker na tistih deskah lahko samo stojijo in če si dolgo zunaj, je kar problem, če otrok ne more zaspat gor, ko je zmatran...Ni glih poceni zadeva, je pa še vedno ceneje kot pa cel voziček za dva... Pa kupiš enkrat, ko imajo akcijo, da za vsakih 50€ dobiš 10€ bon, pa prideš malo ceneje skozi (pač drugič kupiš še vse kar ti manjka za tistih 30€ bonov). Mam pa jaz še manjšo razliko, če te potolaži. Ne bom rekla, da je lahko, sploh če ni v vrtcu (mojidve sta bili doma), ampak se da. Zdaj itak nimaš več kaj
. ma, če bo otrok spal, ni blema. če se ne pokrijeta v spanju, potem pa upam, ad imaš zlatega moža
.
Canesten lahko uporabiš, meni ga je g. predpisala v nosečnosti, ko sem mela to.
Imam rajši napor doma, kot pa bolezen.
Se podpišem. Moji bosta sicer ostali vpisani v vrtcu, ker se bojim, da sicer ne bi vsi 3je dobili v istem vrtcu mesta, pa tudi zaenkrat ni tako drag (pač nimava glih bajnih plač;), ampak ju bom na začetku gotovo mela doma - vsaj novembra ziher, pa potem so itak kmalu prazniki... Še ne vem točno kdaj in kako - se bom posvetovala s p., čeprav že vem, da je naša naklonjena temu, da so starejši otroci doma. Spomladi bosta ziher šli nazaj, da ne bom potem vseh treh še 1x uvajala, kdaj točno, pa še ne vem. Ampak ker vem, da sta v vrtcu stalno nekaj bolni, pa še rojen/a bo ravno začetek zime... tega res ne bi nosila novorojenčku/čici...