NI nujno, da jih imaš. Meni je bilo v prvi N slabo samo parkrat tam od 9.-13. tedna, drgače sem imela ogromno mozoljev, tudi tam, kjer jih nisem niti v sanjah predvidevala (se spomnim, da sem imela na lasišču enega tako ogromnega, da se mi je okrog vse skrastalo).
Zdaj mi je slabo tu in tam, za trenutek, če sem kje na slabem zraku, če pa sem zunaj, je zaenkrat ok. Danes sem tako lahko poleg tamalega ogromno naredila, on se je igral v peskovniku, jaz pa na vrtu in zelenici
. Imam že vse zaštihano in danes sem že sejala taprvo zelenjavo in sadila vrtnice (te iz lidla).
Poleg trenutne slabosti (upam, da pri njej tudi ostane), pa me tokrat grozno bolijo prsi ... res neverjetno, sploh ne morem bit brez modrca, ker me vsak dražljaj tako zaskeli ... prav nič fajn.
Kaj še: zaprtost in napihnjenost pa enako kot prvič.
Drugače imam občutek, da bo zopet čez rok, taprvega sem imela rok 8.2. pa je mulc prišel komaj 16. 2.
, zdaj se mi zdi, da bo podobno, 8. imam rok (obakrat ZM na 1. v mesecu) in ziher bo 16. 11.
.
Kaj vam paše jest - meni meso in ribe, pa sama junk hrana, kot je čips, čokolada ... res, tako kot prvič, ma kaki sadje in zelenjava - čeprav se tudi s tema silim. Drugače pa jem Fidimed mami, kot dodatek vitaminov, kaj pa ve?
Grem še nekaj čeprkat v kuhinjo, da bo še kaj sladkega na mizi.
Papa