ali imate ve prakso (tiste, ki ste že rodile), da je vaš šel zraven na prvi pregled.
Prvič je bil, drugič pa ne, ker je moral tamalo pazit doma

. zdaj bo pa takrat v službi, a bom bolj rabila, da kdaj prej domov pride, kadar bo kriza;). po moje je to čisto vajina odločitev, pri NS so skoraj vedno zraven, se mi zdi, na prvem pregledu pa odvisno od g. in od para. Ampak večinoma po moje g. niso striktno proti, samo da niso tečni zraven, pa je vse ok. Je pa prvič rekla g., da ok, je lahko zraven, ampak da ne sme skup past, če bo vidu dva al pa kej takega

. Sem obljubila,da bo priden in je lahko prišel not.
kamca, če je tvoja g. ok, potem ostani pri njej, ker niso vse ok in ker gužva je tako povsod, razen samoplačniško, to boš pa takoj na vrsti.
medea, sporoči, ko bo ratalo!
Tisti nosečniški sijaj, al kako se že reče?
4. noseča, pa pojma nimam o čem govoriš

. Še nikoli ni bila nobena moja nosečnost podobna raju (vsaj upam - če je bila, hočem v pekel!

).
jaz sem se pa 2 kili zredila!
Jaz imam super G v LJ, vendar je zelo zasedena...čakalna doba zanjo je skoraj eno leto, mislim pa da še vedno nove sprejema.
A mava isto?
Evo punce, sem se naročila na prvi pregled 11.4
Če te kaj potolaži, jaz mam še 2 dni kasneje! No, razen če bo zdaj prestavila.
Mene pa zanima, če katera vzame starejšega otroka na NS, ali ne dovolijo. Moja pikica je stara 3 leta. Ali mislite, da je to prehitro, preveč zanjo?
Jaz se isto sprašujem. Sme vem, da se, ne vem pa, kako bi to zledalo pri nas z dvema malima - težko eno vzameva, druge pa ne...
naša še tudi ne ve, da bo postala starejša sestrica.
Mene je kot veste sama postavila pred zid in ji nisem hotela lagat. Tako da ve - in je že uspela zblebetat naprej

. mami si je glih čevlje uspela sezut, predno mi je Ronja ful resno razložila, "da ne bomo nič povedali, da dobimo dojenčka, ker bo presenečenje"

. Gofla mala. Tako da verjetno bo kmalu širni svet vedel

.
Naročam se na ns, pa je povsod smotano, ker mi pride optimalen čas ravno med prvomajskimi prazniki... No, zdaj sem dobila datum ravno na svoj rd. Upam, da bojo lepe novice!