Jaz vseeno upam, da je pikica borka, kot prvi dve in da bo ostala pri tebi
Iz tvojih ust k deliečim se celicam... hehe

. No, če je po čudežu ok in ostane, ji obljubim, da jo bom imela tako rada kot taprvi dve

- kar je ful! In da ji pri nas ne bo dolgčas! Vseeno moram biti toliko realna, da se pripravim na to, kar se dogaja, ker zanikanje nič kaj dobrega navadno ne prinese;). Ker krvavim tako kot pri m., kar ni ravno malo...
Ne vem, kaj majo novembrčki proti meni, no, saj res to ni glih moj mesec (sem bolj poletno dete), ampak tako zoprn mi pa tudi ni - pa sem ziher da bi ga zelo vzljubila, če bi takrat rodila zdravo dete

... no, pocartajte svoje male, ko jih dobite še za tadva nesojena novembrčka! Če se slučajno po čudežu obdrži, pa vam vsekakor pridem v petek takoj povedat

. Če se ne, pa bomo šli lahko v miru na morje, ker ne vem, če bi mi noseči g. pustila, pa zobe si moram dat slikat, pa v miru lahko v službi končam, kar imam za končat, pa še na kak simpozij bom lahko šla... Bi pa vse to takoj zamenjala za enega zdravega otročka, seveda

. Ampak glede na to, da mi nihče ne daje izbire... lahko samo iščem pluse na obeh straneh.
Lepo mi bodite, hvala za vse lepe želje, fajn punce ste! Že "prejšnje" novembrke (izpred par let) so mi bile ful simpatične

in ve nadaljujete tradicijo:).