Hvala punce, zlate ste, ampak lahko nehate držat pesti in me zbrišete iz seznama, ker je bilo danes ponoči kar ornk vse skup in mislim, da se bo samo lepo sčistilo (kar je bilo drugo na listi mojih želja - če se že prva ni uresničila, bom vesela, če se vsaj druga:). Pa ne morem vse sreče porabit že predno se dete rodi - je še ogromno rabijo, da se ne razbijejo, ko začnejo plazit na vsemogoče kose pohištva, wc školjko,... Tako da nekaj sreče mora še ostat
.
Danes sem veliko boljše, tudi v službi sem bila lahko že kar lepo produktivna (ker včeraj sem delala dolgo in nisem kaj dosti naredila, mi je bilo ful težko se sestavit - danes sem delala normalno in veliko naredila
). Je veliko lažje, ko veš, pri čem si, pa tudi ko vse skup manj boli in je tahudo že za mano, je potem lažje. Včeraj sem se zjokala očiju na širokih ramenih in sploh je bil ful fajn, naredil krasno kosilo in dal ful lepo pripravil vse, celo prt je dal na mizo
(na splošno ga ne uporabljamo, ker malidve vse takoj posvinjata in se ne splača) in sploh me je crkljal cel dan, pa malidve je krotil, potem sta pa celo dali malo mir, da sva se lahko malo stisnila v miru (kar pri nas ni glih pravilo, da ib dali toliko časa mir;) in mi je bilo potem ful lažje.
Malima sem razložila, da zaenkrat še ne bo dojenčka in da če kakega hočeta, morata dat mir ponoči
. Jima ni bilo nič hudo, tavelika je vse takoj dojela in ko sem ji umivala zobe, je že koristila gužvo: zdaj me pa lahko dvigneš mami, ko ni dojenčka not
. Mula mala, hehe. Itak sem jo dvignila, hehe - koristim gužvo tudi jaz, če ravno lahko dvigam
.
coccinela, žal mi je, da si se mi pridružila, ampak mogoče se pa srečava še kdaj na kakem drugem forumu
. SS ni fajn, ni pa najhujše, kar se ti lahko zgodi. Boljše 3 ss kot en umetni, po moje... Ti pošiljam en velik
in upam, da se še kje srečava.