Imena - odločamo se med slovenskimi imeni.. Bo potrebno malo pogledat po kakšnih knjigah, da vidimo, kaj bi bilo fino. Glede numerologije se pa jaz ne ubadam.. tako da to ne bo imelo vpliva pri izbiri imen. Upam samo, da se bova oba s partnerjem strinjala
Slike trebuščkov - Smrketa24,imaš zelo lep trebušček.. Jaz sem zdaj v 24 tednu, pa nimam tako velikega
Bo pa še zrastel. In ja, mislim, da moraš met nek poseben program za dodajanje slik tukaj na forumu. Jaz tudi ne znam to naredit
Brce - jaz sem najprej res čutila samo tu in tam kakšne metuljčke.. Potem pa kar naenkrat malo bolj metuljčkčanje v trebuščku.. Potem pa vsaki dan po malem. Zdaj je pa že pravi akrobat včasih in se že prav vidi od zunaj.
Slike iz ultrazvokov - jaz moram rečt G, da mi jo da.. Enkrat pa sem tudi rekla, pa sma se nekaj hecala vmes, potem pa mi je vseeno pozabila dat
No, saj nekaj slikic imam, samo saj veste, kako je lepo imeti v rokah slikico tistega, kar se skriva v trebuščku.
Oblačila za dojenčka - nekaj jih bova midva tudi dobila.. Upam, da jih bo čim več
Sicer sem za dušo že tudi kupila nekaj teh ta malih cunjic.. jooj, ko je pa tako lepo, sploh ko pomisliš, da bo v tem notri moj otrok..
Vozički - tudi tega naj bi dobila, ampak šele enkrat septembra. Upam, da bo vredu. Sicer sem zelo hvaležna tem, ki naj bodo posodili/dali katerekoli stvari, ampak vseeno si želim, da bi bile dokaj kvalitetne, oziroma bolje rečeno - da so ohranjene in ne na pol razpadajoče. Če pa ne bo ok, pa bomo še vseeno imeli kakšen mesec časa, da nabavimo te stvari.
Otrdevanje trebuha - tudi meni večkrat otrdi in mi sploh ni prijetno
sem enkrat spraševala, kako je, če ti trebuh otrdeva, ampak sama sem to takoj opazila in mi ni všeč.. Pač se potem malo pomirim, pobožam trebuščka, če imam možnost, pa spijem tudi kakšen magnezij.. Pa pomaga. Upam, da bo tega čim manj.
Kilogrami - jezi me, ker mi pri G vedno pokaže čisto drugače, kot imam v resnici. Če imam pregled popoldne, se prej še najem, tako da je zraven še kosilo všteto.. In nanese.. Imam pa po navadi tako, da imam pri G okoli 1,5 kg več kot doma.. In sem si naredila tako, da se zjutraj doma sterhtam pred pregledom, potem dodam okoli 1,5 kg in potem to težo povem.. Ker me je danes skoraj kap, ko sem pri G stopila na tehtnico - kar ene 3 kg več je pokazalo, kot drugače.. Je pa res, da sem tik pred tem bila na kosilu.. Ampak sem vseeno povedala kg take, kot imam doma (no, +1,5 kg). Drugače pa sem sedaj v 24 tednu in sem šla gor okoli 6-7 kg. Upam, da ne bodo kg preveč poleteli v višave..
Noge - mene ena ful boli - ne vem, kako naj sedim, ležim.. Ali krčne žile bolijo? Sicer se mi ne vidijo od zunaj, tako da ne vem, ali jih imam.. Ne vem, zakaj bi noge tako bolele..
Razgbavanje - joj groza me je. Skoraj nič kaj preveč se ne gibljem
Bom morala malo začeti hodit na sprehode, ali pa se malo razgibavat samo dama..
Špikanje v trebuhu - HB, me več ne špika v trebuhu.. upam, da tako ostane.
Tako, pa sem se malo razpisala. Lepo uživajte v vročih dneh in ne pozabit dosti pit!
< Sporočilo je popravil _perla_ -- 6.7.2011 18:31:33 >