IZVIRNO SPOROČILO: kristidream
Še enkrat lep pozdrav od mene...lihkar sem dobila klic iz ambulante, da sem slabokrvna
Ima še katera tako izkušnjo? Jutri zjutraj moram prit po recept za železo...neke tablete in en sirup... Sm kr malo zaskrbljena.
nič se sekirat, jaz sem bila tudi slabokrvna v prvi nosečnosti, sicer pa tudi ko nisem noseča, nimam ravno presežka železa. Je pa tako - otrok si vzame, kar potrebuje, trpi pa mama

Tako da železo ti bo dvignilo nivo energije, ker zaradi pomanjkanja si predvsem zelo utrujena. Pa borovnice, suhe slive, suhe marelice in jetrca imajo tudi veliko železa.
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_
Noge - mene ena ful boli - ne vem, kako naj sedim, ležim.. Ali krčne žile bolijo? Sicer se mi ne vidijo od zunaj, tako da ne vem, ali jih imam.. Ne vem, zakaj bi noge tako bolele..
če se ne motim, bolijo, ja. Ampak mislim tudi, da so krčne žile vidne. A te kej krči v mišicah mučijo?
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24
Punce, tiste, ki že imate enega otroka doma - ali ste kaj razmišljale o tem, kaj bo dojenček prinesel starejšemu bratcu oz. sestrici iz porodnišnice?? Naš bo takrat star malo manj kot 2,5 let pa nimam nobene ideje kaj kupiti
po mojem kakšen kamion ali pa bager

to je vedno aktualno
breskvica13 dobrodošla
spol bo pri nas ostal

, če mam kej besede pri bajti
obroki v P so pa tudi meni čisto preobilni. Vsakič, ko je prišel mož na obisk, je odnesel eno vrečkico domov
Oblačilca se pa da ugodno dobit tudi na sejmu rabljene otroške opreme, ena sošolka je vedno tam nakupovala in dobila ful dobre cunjice za 1-2 EUR na kos. Je pa ta sejem enkrat mesečno, mislim, da eno nedeljo na mesec na tržnici v Šiški. No, pa ne samo oblačilca, tudi otroško opremo, igrače... Tiste, ki pa imate rade, da so otroci oblečeni v znamke, je pa v Hali A v BTCju v pritličju outlet od Kanza.
hopsala in kristidream - lepi buški
punsha - samo da je vse ok, zdaj pa le počivaj, drugače te bom za ušesa
Pri nas pa vse po starem, ravnokar dajem starejšega spat, še zobke umijeva in sva zaključila dan

Mož pa ima PMS, tako da ga pustim na miru, da se skulira