pozdravljene
..uf ste pridne, mene nekaj časa ni bilo in ste popisale vse živo, pridne, pridne
..no, bom po dooolgem času napisala par vrstic, pa kaj se dogaja..vmes smo imeli morfologijo, smo čist ok, pridno rastemo in izvedeli smo, da pričakujemo pupiko
kar je nenormalno, je apetit, ki se me je polastil zadnji mesec, vse mi paše od slanega, do sladkega..ponoči lomastim in tiščim glavo v hladilnik..
obupna sem..seveda, temu primerno se lepo redim in sem od začetka vsega skupaj pridelala + 6 kg..
ma v redu pri martinu sem prišla nazaj na svojo težo v cca. 3 mesecih..turbo..hehe..je pa res ena stvar in drži kot pribita, deklice potrudite se in dojite svoje otročke, to je nekaj najboljšega, kar lahko naredite za svojo štručko, plus kilogrami se topijo in kurijo..no, mal pripomore še vozičkanje in imate zmagovalno kombinacijo..
..ker je maščoba, ki se nabere v nosečnosti velik bolj trdovratna in je namenjena temu, da ima mamica dovolj zaloge, da poskrbi za svojega dojenčka..zato se je najlaže rešimo z dojenjem..
...kar se tiče imen, sva imela z možekom izbrana , če bi bil fantek
- JURE, JAKA, TILEN , za
sva imela pa skos samo enega, ki tudi ostaja -MARUŠA
..
amm, vidim tudi, da slikate bušije, no, če mi bo ratal zalimat bom tudi jaz pokazala svojega
..
aja, še za seznam, morfologija je bila 8.7, naslednji pregled bo 29.7...
..pazite nase in na svoje zakladke v trebuščkih....pa-pa