IZVIRNO SPOROČILO: diamantina
Jutro!
Jaz bom tamalemu kupila to, kar si bo sam izmislil (ponavadi je kaj v smeri knjigic, avtkov, kaj za prstke in možgančke trenirat), dobil bo pa v porodnišnici, ko bo prišel na obisk, zato bo pač tudi to darilo del moje torbe za v P.
Je mogoče katera razmišljala o odhodu domov (če bi bilo seveda vse ok) 24 ur po porodu? Kaj menite o tem?
Uf, jaz o tem sploh ne razmišljam. Je kar fino, da maš tam par dni lepo postrežbo in da si sam z otrokom, da se vsaj malce navadiš na nov ritem. Jaz se bojim predvsem zlatenice, ki se po 24 urah še ne pokaže, prejšnjič so naju s sinom poslali domov 3. dan, kljub temu da je imel previsok nivo bilirubina, ampak je bila pač gneča v P

Čez 3 dni sva prišla na kontrolo in je imel revež abnormalno visok nivo BR, tako da je bil 3 dni in 3 noči pod lučko, nagec, samo v plenički. Jokal non stop, ker novorojenčki se ne počutijo dobro, če so nagci

Pa tudi doma starejšemu otroku ne bi mogla dopovedati, da sem utrujena, da potrebujem spanec, to že vem, da bi kar naprej želel, da sem v pogonu