Malo pozno, pa mogoče bo vseeno pomagal moj nasvet. Jst ležim na boku in zgornjo nogo pokrčim ful visoko. Tako da v bistvu ležim že malo na trebuhu, ampak si z nogo podpiram, da ne prenašam teže na trebuh. Nekatere pa ful hvalijo tiste blazine za dojenje.
Trebuščki so super! Sej jst slikam se, ampak preden dam sliko dol s fotoaparata, je že stara ene 2 tedna in je dejansko bušek že večji. Se bom potrudila in dala gor kako novejšo.
malinov čaj - v prvo sem ga pila od 36. tedna naprej, rodila 37t 5d in to dokaj hitro za 1. porod. Tako da mislim, da je mogoče pomagal. Pa tudi če ni - glavno, da je pomagal moji glavi, da sem jst verjela, da bo porod lažji in hitrejši.
mleko - ga še ni. Tudi v prvo je prišlo šele v P in to kak 2. dan.
spol - perla, meni riši

, ker ostajava skrivnostna.
odhod domov 24 ur po porodu - ne, ker mi je bilo v P vredu. Veš, da fajn zate poskrbijo in prideš domov spočit. Res sem komaj čakala, da grem domov, ker je malo dolgčas, ampak bomo potrpeli. No, tokrat bom najbrž pogrešala še mojo malo miško. Upam, da bodo vsaj obiski otrok dovoljeni, da oktobra / novembra že ne bo kakih epidemij gripe...