Živijo
,
čestitam vsem za uspešno opravljene preglede in male pikice
Čeprav je danes 1. april, se mi zjutraj ni zdela nobena šala, ko sem zagledala malo sveže krvi in sem šla na vrat na nos k moji G. In me je urgentno vzela, opravila na hitro UZ, tako da sem tudi jaz videla
, srček je bil, načeloma vse v redu, ostalo razlago bo naredila na mojem rednem testu naslednji teden. Pri pregledu je potem ugotovila vnetje in mi je predpisala Canesten vaginalne vložke, samo je rekla, naj raje kupim Multy-gyn, ker je naraven in naj najprej s tem probam. Je rekla, da pred 12. tednom ni dobro Canestena vnašati, če res ni nujno potrebno. Sem zdaj uporabila eno tubico Multy-gyn in peče kot hudič!
Drugače so mi prestavili datum 1. (uradnega) pregleda na 7.4., tako da bom verjetno takrat dobila kakšno slikico, ker danes mi je ni dala, in tudi zvedela še vse ostalo.
Pa še, da se malo potožim - sem dala tudi kri za testiranje in sem zvečer dvignila izvid in sem Rh negativna
In mi je G že dopoldan rekla, da če bom -, da moram priti čimprej po injekicijo anti-d, ker sem krvavela! To pomeni, da bom v ponedeljek zjutraj spet nenapovedana na vratih. Ali je še katera Rh -, da me malo potolaži, da verjetno to ni konec sveta? Ker je sestra rekla, da moram v 72 urah dobiti anti-d, če sem krvavela, da telo slučajno ne bi plodu zavrnilo, zdaj razmišljam, če naj grem čez vikend kar na urgenco težit ... kaj bi ve naredile?
Aja, pa dobila sem priporočilo za bolniško, tako da bom naslednji teden verjetno vsa vesela doma ležala