Zelo sem vesela, ker nas je že toliko.. Dajte pa javit tiste za PDP, ko ste pod x.11, pa za naslednje preglede in za srčke (seveda upamo, da ste jih vse zagledale).. Da bomo imele res popoln seznam
meni tudi trebušček kar pridno raste. Sva primerjale z eno prijateljico trebuščeke - ona je v 19.tednu, jaz pa v 15. In se njej čisto nič še ne vidi, nosi še svoje hlače in vse.. Jaz pa že mroam krepko razmisliti, kaj naj oblečem, da me ne bo tiščalo, oziroma da bom sploh spravla na sebe
Ampak mi je všeč to
Komaj čakam na prve gibe, tiste metuljčke pa na še večji trebušček.. uhh
Sem pa skoraj vedno lačna.. Tako da se pazim, da ne pojem čisto preveč, ker se mi na kg že zdaj malo pozna. V prvih treh mesecih sem še shujšala, zdaj pa imam po moje že kaki 2 kilci več.
Glede preurejanja sobic - tudi midva bova malo preuredila najino sobo, tako da bo lahko malček prišel k nama.. Pač - prostor mora biti za posteljico, omaro in previjalno mizico.. Kaj drugega pa mislim, da na začetku ne potrebujemo.
Vozički - upam na to, da jih bom dobila od prijateljice, ki je lani rodila, ker ima res super voziček. Pa tudi, če ji malo plačam.. Bom pa seveda gledala še po trgovinah, če se to ne bo izteklo.. Sicer pa ne mislim dat celega premoženja za voziček, oziroma za katerokoli stvar.. Je pa res, da si želiva veliko družino in bi bilo fino zdaj na začetku malo več plačat, pa je potem še za vse ostale.. Ne pa da vsakič kupuješ novega.. Bomo še videli.
Pleničke-res da sem zeelo hitra s to temo. Ampak mene zelo zanimajo pralne pleničke. A ve katera kaj več o teh. Pa cenah, pa mogoče primerjava cen in kvalitete z pleničkami za enkratno uporabo?