No, da še malo dodam: ker vidim da tk veselo pišete:)
Prvi pregled sem imela 26.4....bilo je božasko, prvič videt pikico malo, me je kr mal skrbelo, ker nimam razen bolečih prsi nobenih nosečniških znakov in sem kot rožica
No sem pa mela že tudi nuhalno, prejšni teden...in kar me je najbolj presenetlo, da je mali na veliko telovado...ker prvič ni, je rekla ginekologinja, da je bolj miren. No nuhalne pa nismo mogli zmerit, ke rje bil plodek še premičken:(:( sem bla prehitro naročena 10 tednov in 5 dni....no zdaj pa mam naslednjo sredo, 11.5...in me je kr malo strah, sicer je ginekog rekle, da vse zgleda super, gibi, srček, glavica....itd, je pa na koncu ko sm ga že ene petič vprašala če je zher vse ok, omenil, da se je vidla malo odelebljena črnina, se pravi povečana nuhalna....ampak, me je opozoril, da to ni relevantno in da naj vem da ni meril nuhalne, tak da naj me ne skrbi...res sem se zdaj mal pomirila, ampak mali dvom in skrb še vseeno ostajata... tako da edina želja je zdravje , zdravje in še enkrat zdravje otročka:) drugač naslednji pregled pa imam 31.5....se mi je pa fino pogovarjat tu gor, ker ne poznam drugače nobene nosečnice, sem pa iz okolice koroške...
Tak, pa sem se razpiala:)