Oprema za otročka, ja, res lahko zapraviš veliko zanjo, lahko pa minimalno. Nikjer ne piše, da moraš kupiti previjalno mizo, pa najboljši voziček, pa veliko in malo omaro pa...nekateri nakupujejo na veliko in gre pač veliko denarja. No, zakaj pa ne, če pač imaš denar. otročku boš pa ja privoščil
Enako dobro je pa lahko tudi z manj denarja. Vsak si pač ne more privoščito vsega tega. Ok, pri nas ravno šparali nismo, razmetavali pa tudi ne. Za previjalno mizo smo uporabili kar pisalno mizo, ki sva jo prej uporabljala. Mož je naredil tako leseno obrobo, da se nič ne premika, nanjo sva dala pa previjalno podlogo. Pri kraju je še dovolj prostora, da si pripraviš plenice, vodo, za obleči, kremice...Super se obnese. Sedaj nam pa primanjkuje prostora in bo morala ta miza ven, tako da bova previjalno s tisto obrobo prestavila na pralni stroj.
banjica kupili smo le banjico, brez stojala. To sem potem postavljala na 2 stola, sedaj, ko je pa mali večji jo pa postavim kar v veliko banjo, itak šprica okoli. Na stolih se je čisto vredu obneslo. Bom pa sedaj gotovo dokupila še stojalo, da bo bolj na komot. Ni se treba tako sklanjat
.
En dan bi se bili fino pripravit in napisati spisek, kaj vse potrebujem. Pa se mi kar ne da. Mogoče bom sedaj, ko je naš mali v vrtcu in bo meni dolgčas
.
Včeraj sem imela pregled pri G. Cerklaža za enkrat lepo drži, tako da sem prav vesela. Sedaj pa ležanje naprej, pa bo. Naslednji pregled imam 29.6.. Gotovo bo to morfologija, glede na to, da bom že stopila v 22 teden. Je mi pa naredil nek test, katerega izvidi bodo čez en teden. Z njim preverja, če so slučajno prisotne kake bakterije, ki nebi smele biti, da ne bi prišlo do razpoka mehurja. No vse to je zaradi cerklaže, tak da sem to prvič videla. Upam, da bo vse ok.
Seznam Še en predlog, mogoče čisto brezvezen. Kaj če bi tale seznam popale na par strani, posebej bi pa imele en seznam naših pregledov samo po datumih. Tako bi se točno vedelo, kdaj ima katera pregled. Jaz sedaj ravno ne pregledujem tega seznama, kdaj je katera na vrsti. Ok, to je sedaj samo tako, predlog...lahko ga preskočite