IZVIRNO SPOROČILO: spominčica
Jest sm se kr sama vpisala za morfologijo. Tko da....morfa pade 4.7.
Kar se pa otroške sobice in ostalih stvari tiče pa zaenkrat samo gledamo. Nekako sva se odločila za posteljico od Lip poljčane zato ker je 140 cm vse ostalo bova najbrž nakupila v Ikei, ker so cene še nekako sprejemljive. Voziček bom najbrž dobila. Tudi mi2 ne misliva preveč zapravljat, itak bo šlo že preveč, malo tu, malo tam pa je hitro preveč, sploh če nas še malo zanese pa sploh.
Jaz imam to posteljico in sem zelo zadovoljna. Mogoče je na začetku malo težje, ker ne gre stranica dol, ampak tudi to smo zrihtali, da smo malo nižje jo prišraufali in eno luknjo izpustili. Mi je pa všeč, ker je visoka in ni šans, da bi otrok kasneje padel vn. Pa še lepa je, jaz sem dokupila še keramičnega slončka in tako lepo paše gor. bom dala doma kakšno slikco pol gor.
Previjalno sva kupila v izi mobili za 180 eur. omara je po naročilu, ker je majhna sobica in ni šlo drugače. Bo pa treba sedaj itak razmislit o selitvi sob in naročiti nekaj novega, omare ne, posteljni sestav pa sigurno, samo to imam še cca 1 leto časa
Voziček sva dobila rabljen, z novim članom bo prevozil 4 otroke, pa je še čisto ok, lep in vodljiv. Tudi če ga ne bi dobila, bi kupila rabljenega, če spremljaš bolho se sigurno najde kaj lepo ohranjenega. Edina stvar, ki hočem vedno novo je avtosedež, tukaj se mi pa zdi varnost zelo pomembna. Kengerujčka nismo imeli, hojice tudi ne. Če že priporočam igralni center, pri nas je bil zelo v uporabi s tem, da v gugalniku ni hotela biti nič.
Banjico imam na stojalu, tudi rabljeno, ampak sem jo hitro tam pri 3m dala v tuš kabino, ker je bila v kopalnici poplava. kupila sem pa za notri stolček iz e-leclerca in je zlata vreden.
Toliko o opremi, če se še kaj spomnim pa dopišem