Danes mi je bilo slabo samo, ko sem bila lačna, sicer sem pa ok. Vsa srečna!
prvi pregled: sem se včeraj naročila in ga imam 13.4., moram se še na NS naročit.
spol otroka: vsekakor si želiva zvedet čim prej, vsakič sva si (sva firbca;) in zdaj ni nič drugače. Meni je ful fajn, če veš, koga nosiš, lažje se z njim/njo pogovarjaš, ime lahko bolj ziher zbereš, ma, ne vem, meni je bilo ful fajn, pa v bistvu si ob porodu nisem želela nekih takih presenečenj, mi je bilo boljše tisto veselje prej. Saj vesel si, karkoli je (preizkšueno, so pri prvi najprej rekli fantek, pol punčka, ko je gledala na uz na ns, pa nama je bilo oboje fajn, samo nama je fajn vedet). Saj ni to najpomembnejša informacija, je pa to ena redkih, ki se vidi... Tako da - če se le da ugotovit, sem samo vesela. Prvih dvakrat niti nisva mela imena za fantka zbranega, ker je bilo ziher, da sta punci. Upam, da se bo tudi tokrat videlo (vsi so me zezali, da naj še enega sina narediva, ampak midva bi mela kar še kako punčko, so tko fajn. No, saj ko/če maš fanta, so ti pa fantje verjetno fajn
).
Aja, pa še to, da midva z mojim ne misliva, če bo punčka, vse pirpravit v roza barvi.
jaz sem sovražila roza!!! Ne vprašaj, iz katere barve sem zadnje čase vse delala!!! Punci sta v roza fazi, kaj naj... Problem je tuid v tem, da dostikrat
NE DOBIŠ rumenih, zelenih, oranžnih in rdečih oblekic! Resno, so ful v manjšini, saj boš vidla. Vse je roza ali modro. Blesavo, samo tako je v večini primerov (ok, nisem glih šoping frik, ampak toliko kolikor sem pač morala po štacunah hodit, da sem pripravila vse za dete, toliko sem videla, da je res včasih glupo!) Sicer bi jaz za doma tudi fanta v roza oblačila, ker se mi zdi blesavo, da ne bi nosil najbolj udobnih cotk, ki bi jih podedoval samo zato, ekr niso prave barve.
Za moji punci (sploh za tadrugo, sploh odkar je postrižena) vsi mislijo, da sta fantka, pa navadno da sta dvojčka

. Tak da jaz kaj dosti glede barv ne mislim komplicirat. Saj tudi moški že nosijo roza srajce (nekateri)