Da še ostalo pokomentiram.
kitajska napoved spola: sicer v to ne verjamem, mi je pa prvih 2x trofilo, zdaj pa napoveduje fantka.
Kar se hrane tiče: jaz sem v prvi nosečnosti lahko en čas jedla samo mandarine in pokovko - vse ostalo sem takoj zbruhala. Sicer pa mi je vedno v nosečnosti pasalo tisto, kar sem rabila: kalcij, ko so se delale kosti, meso, ko so se delale mišice (pa ga sicer sploh ne jem skoraj nič, mogoče 5-10 dag na mesec, pa še to vprašanje). na splošno imam ful rada sadje in zelenjavo, tako da tega kar precej pojemo, pa itak moraš za dva otroka kuhat zdravo, tako da to niti ni problem. Sem pa slakosnedna, to pa ja
. Pa zdaj sem skoz lačna, se ne najem od jogurtov tako kot prej
. Ampak zaenkrat se ne sekiram glede kil.
Počutje: prsi so me bolele prej, zadnji teden pa ne več (sem zmanjšala dojenje). Slabosti - sem rekla, da mi ni slabo (oz. prej mi je iblo samo, ko sem bila lačna, sem jedla in je bilo ok...) Vzamem nazaj, čeprav še ni hudo, še nisem nič bruhala.
Ostalim povedat: hm, čim kasneje bi rada, samo če bom spet ful bruhala, bojo verjetno opazili. Upam, da ne bom, ker mam divje v službi in nimam časa bruhat hodit. Pri tadrugi sem po nesreči bleknila tašči po tel. - čisto sem pozabila, da še ne vesta in sem čist mimogrede rekla: "ja, pa sploh zdaj ko sem noseča..." Ona pa:" kaj, kako???" pol se pa nisem več mogla ven zmazat
. Zdaj bi jih rada presenetila, hehe, ju bova slikala z malimi, pa medtem povedala - ampak nismo še tam. Mojim bom pa povedala/napisala za 1. aprila. Pa spodaj 1. april. Pol pa 2. aprila: amapk danes pa ni več prvi april, jaz sem ap še vedno noseča
Tablete: jamljem centramed, oz. trenutno imam elevit, ker niso meli centrameda. meni je cm pomagal, sem bila manj bolna potem.
Srečke user posted image , bo katera uporabljala v nosečnosti pas za v avtu za nosečnice? Ja
Ne, ga nisem že prvih 2x in ga tudi zdaj ne bom, ker se zelo malo vozim in ker si dam komot pas spodaj in nič na trebuh ne pritiska. Če bi se veliko vozila, bi mogoče razmišljala, za tole moje bi bilo pa čist brezveze. kaj dosti bojl varno itak ni...
Grozno mi je, ker bodo vsi jezni in se usajali name zaradi tega otrokauser posted image ..."kaj vama je bilo tega treba" in podobnih izjav bo polno, ko bodo izvedeli...in sem tako žalostna zaradi tega
maša, to je vajin otrok, vidva bosta zanj skrbela, drugi nimajo prava glasanja tu. Lahko so veseli ali pa si mislijo svoje, lahko ti to tudi povejo, ampak ne jemlji jih resno. Itak ne bo nihče drug skrbel za tega otroka, ne? Torej je čisto vseeno, akj si mislijo. Sajko se bo dete rodilo, si bojo ziher premislili! Ne vprašaj, kake sem jaz dobivala reakcije ob nosečnosti

. Pa sva mela vse zrihtano, bilo je zaželjeno, vse... Tudi zdaj bo verjetno isto. Ampak itak vem, da to nič ne pomeni o tem, koliko bojo meli otroke radi, tako da se ne sekiram 5%. Oni gledajo od zunaj, rabi bi vama dobro, pa mislijo, da bi vama bilo lažje brez še enega dojenčka. Ne vejo pa, da sta si ga vidva želela in koliko. Zato ne morejo odločat in ne morejo vedet, kaj je dobro zate (tega včasih še sami ne vemo;):
Mene je dosti ljudi spraševalo in za 1. in za 2. ali sva jo načrtovala ali ne, pa komot povem. Tudi če ju ne bi, se mi to ne zdi nič slabega - poznam nekaj krasnih mam, ki jih je otrok čisto presenetil.
lahko to kaj škoduje moji pikici? pravite da lekadol ne škoduje.....kaj pa vročina? strah me je da bom zakuhala.....in če zakuham, ponavadi tja do 38-39.....je lahko to tudi kaj nevarno?
Jaz sem pri taprvi bila ful bolna, pa tudi kuhala z vročino, ampak otrok je čisto ok.

Vem, da to ni pravilo, ampak na splošno jih glih skuhaš ne. Se pa vidi, da jim ne paše - vsaj moj je ful brcal. Dali so mi pa takrat lekadol (jaz nič ne vem, ekr se mi je bledlo).