Oj, jaz pa jemljem Elevit. Nima samo folne kisline, ampak ima tudi vse ostale vitamine in minerale. Tako da se kar fajn počutim. pa še to je dobro, ker nisem ravno ljubiteljica sadja in zelenjave... Imam pa zdaj na nohtih takšne bele lise. Pa ne vem, kaj bi naj to bilo. Prebrala sem, da bi naj to bilo od pomanjkanja vitaminov, pa ne vem, katerih.. ve katera kaj več o teh lisah belih na nohtih?
Glede glavobola - čim več pij in počivaj! To meni vedno pomaga
Jaz sem pa mojemu povedala tako, da sem mu poslala SMS in napisala: Ta mesec si se pa res izkazal, dragi ati
in on tudi potem: si sigurna?
Oh naši srčeki
jaz bi vsem mojim rada tudi čim kasneje povedala, da sva noseča.Vem, da bom zdržala do prvega pregleda, ampak rada bi še dlje. Ker potem bo vsaki dan telefon: kako se počutiš, si dobro, ti je kaj slabo, ti kaj pomagamo... saj kul, da skrbijo za mene, samo..
Pa božanje trebušča mi ni všeč, pa vem, da bodo hoteli.. Ajde, moj mi ga že zdaj boža, pa nimam nič proti.. Samo nočem pa, da bi mi kdo drug
Srečke
, bo katera uporabljala v nosečnosti pas za v avtu za nosečnice? Jaz sem zelo dosti v avtu, pa kar malo razmišljam o tem. Potem pa pogledaš ceno, pa je okoli 40 evrov. Tu 40 evrov, tam 60 evrov, tam 100 evrov, pa kar nanese
Mislim pa, da je to kar dobro, da bi imele.. Ne vem točno, kako se temu reče. Pa niti ne vem, od katerega tenda naprej naj bi se to uporabljalo.. Ali že kar od začetka, ali šele nekje na sredi.. če ima katera več izkušenj oziroma več ve o tem, kar na plano z besedami
Lepo nedeljo vam želim!