|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina v zgodnji nosečnosti
6.6.2008 18:08:45   
Anonimen
Pozdravljene! Sem v 5 tednu nosečnosti. To je je moja druga nosečnost (prva se je konačala s ss). Danes zjutraj me je zeblo, bolelo grlo in vročina mi je zrasla na 38.3. Hotela sem jo spraviti dol z obhladki (kis) ma ni bilo uspeha. Potem sem vseeno spila 1 Lekadol. Zdaj je temp.padla na 36.7. Zanima me, če je katera imela vročino (moja je verjetno posledica klime na delavnem mestu, moj sodelavec je totalno neprilagodljiv človek), kako ste  jo zbile dol? In seveda, če je imel plod kake posledice???
A je tako visoka temp. nevarna? Kje je meja???? kja pa Lekadol???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina v zgodnji nosečnosti
6.6.2008 18:15:44   
AnciM
Meni je zrasla čez 39 stopinj, ko sem bila noseča 4 tedne, in ni nobenih posledic. Me je bilo zelo strah vzet Lekadol, a mi je potem zdravnik rekel, da ni problema in da lahko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vročina v zgodnji nosečnosti
6.6.2008 18:16:34   
Anonimen
Prebolela sem 2 hudi angini brez antibiotika. Jemala sem samo lekadol, tudi po 2 naenkrat. Pa pršilo angal za grlo tudi. Lekadol ne škodi.user posted image  Je edino varno zdravilo v user posted image .
Pa pozdravi se čimprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vročina v zgodnji nosečnosti
6.6.2008 18:22:04   
Anonimen
hvala....zdaj mi vročina pada imam 37.3. Ker lekadol ni kaj preveč pomagal sem šla pod mrzl tuš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vročina v zgodnji nosečnosti
6.6.2008 18:24:56   
Anonimen
Drugače je pa najboljši domači bezgov čaj, po njem se najhitreje prepotiš. Ga spiješ in greš ležat pa ogrneš se z 2 dekama. Sliši se kruto v tem vremenu,vendar pomaga.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vročina v zgodnji nosečnosti
6.6.2008 18:41:22   
Naja30
Tudi jaz sem imela visoko vročino, ko sem bila noseča s prvo hčerko in sem bila tudi na antibiotikih, pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vročina v zgodnji nosečnosti
6.6.2008 18:46:03   
PikicaStonoga
Jaz sem imela prve tri mesece noon stop malo povišano temperaturo, sicer je bla skoz pod 37, ampka ker imam drugače dokaj niszko, me je non stop zeblo -spomladi sem spala v termoflisu,, kdo je še kjaj takega videl? :), moj možek pa v kratkih rokavih hehe ..potme je mpa minilo, zdaj sem v 20 tednu in mi počasi postaja vroče ...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vročina v zgodnji nosečnosti
6.6.2008 19:12:44   
Anonimen
Jaz sem v 5. tednu tudi imela vročino čez 38C. Pa sem šla vseeno na tak hiter sprehod, sem se preznojila, vzela lekadol, čaj z limono in je blo ok.

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vročina v zgodnji nosečnosti
7.6.2008 20:27:04   
pepa6
Jaz sem bila noseča 4. tedne ko sem imela en teden 39. stopinj vročine, pa še delala sem cela boga, nakar sem izvedela da sem noseča. Nisem jemala ničesar razen pila čaj. Pa bom kmal rodila zdravo punčko. Če se ti plod obdrži kljub visoki vročini, pol je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?