IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4
Draga korinca! Ti in tvoje dete sta zdaj prvo. Glede na težave, ki jih imaš...in kolikor sem prebrala si jih imela, boš ti najverjetneje doma še dolgo časa... Na tvojem mestu bi mislila samo na to, da narediš vse kar ti lahko, da se nosečnost obdrži, v službi bodo nadaljevali tudi brez tebe! Se bodo znašli, se bodo morali.
Jaz sem v službi povedala že preden sem šla na ta pregled (V torek), saj mi je že pred 1 mesecem G. omenila bolniško in sem morala poskrbeti za zamenjavo. Šef sicer ni bil navdušen ,vendar sem mu povedala, da imam zamenjavo in da bom v tej nosečnosti bolj previdna (bom pazila nase in na dete, ki ga nosim), potem je sprejel mirno.
Je pa po moje že nekaj slutil, saj sem imela pred tem že 2. pregleda in sem morala prej iz službe...
Jaz bi na tvojem mestu povedala, saj tako tudi ve, da boš dalj časa odsotna in ti bo nehal nergati....Morda bo lažje sprejel tvojo odsotnost in te bo pustil pri miru, ti pa boš bolj mirna
. Srečno!
se podpišem pod tole izjavo, sem popolnoma enakih misli!
jz tud, dobro napisano...
joj, punce to mate pa res zoprno za šiht. ni fer, da se moramo še za to sekirat. no, jaz imam srečo da delam v veliiiikem kolektivu in nisem tako nepogrešljiva

. sem danes klicala kadrovnico da v ponedeljek pridem, pa me je vprašala -a že?. tak da ni panike, tud če bi še hotla bit doma... sam mi je pa kar malo dolgčas... mogoče mi bo v službi tudi manj slabo če ne bom mislila na to
glede imena- hmm, mi je starejši že rekel d ače bo punčka bo EVA (pa meni tudi ful lepo ime) za fantka mu je pa vseeno. z možem se še o tem nisva pogovarjala, ker še spola ne veva. tako da za fantka pojma nimam. morda dobim tu kako pametno idejo...
imam pa že dva mulca doma, imena pa so david in marcel
za spol bom tudi jaz hotela vedeti, če bo dete le pokazalo. v drugi

saj veste, so mi stalno kontra govorili. edin kitajska tabela je prav napovedovala

. hotela bom pa vedeti zato, ker mi je že nekaj prijateljic reklo da mi dajo cunjice... pa da se pripravim na tapravo barvo
medea, za carino tudi jaz mislim da je samo pri višjih zneskih