pozdravljene punce,
jaz sem imela ta teden takšno gužvo, da vas še brati nisem utegnila. Prav tako mi ni uspelo priklicati ginekologa da bi se naročila na nuhalno. Kadar sem gegnila, je bilo zasedeno, cel dan pa nisem mogla dežurati na telefonu.
Malo sem pogledala za nazaj: facebook, ga imam in ga tudi uporabljam, ampak še ne razglašam, da pričakujemo, ker še nisva povedala vsem. V službi jih počasi pripravljam, da ne bo prehud šok. sem imala prav krizo par dni nazaj, ko sva šla vabit prijatlje za poroko in sta nama povedala nazaj, da pričakujeta otroka. Jee, ravno enako noseči sva, pa sem se morala ugriznit v jezik, ker sva rekla, da še ne bova povedala vsem. Ta vikend poveva mojim. Tast in tašča že vesta in sedaj me čuvata, kot da sem iz porcelana. Namreč zidamo in bi rada čim več pomagala. Pa kao ne smem to, pa ne ono. HALOOO? Vseskozi jih moram prepričevati, da nisem bolana, da se super počutim in da je gibanje zdravo. Se kar bojim, da se bom prehitro navadla na razvajanje. :)
Spol: jaz si želim zvedet prej, moj dragi pa pravi da ne. Mu pač ne bom povedala, če ne želi. :) Bo bolj zanimivo. Midva sva tudi pristaša lepih slovenskih imen in sva imela že zbrane, preden sem zanosila. Če bo punčka bo po moji sestri, ki je umrla, če bo fant bo pa po njegovem stricu, ki je tudi že umrl. Bi pa verjetno težko izdrala ime, ki bi se pogosto uporabljal v žlahti ali pri bližnjih prijateljih. Oba najina imena sta zelo redka in poznam malo ljudi s temi imeni, čeprav sta lepa.
Šla sem probat obleko in sploh ni panike, imam še par kil fore, da se zredim do poroke. Se mi je odvalil en kamen od srca. Zadnjo probo bom imela teden pred poroko, tako da bo vse super.
Tko, lep vikend vsem, jaz grem polagat ploščice. :)