O srečke
, kako smo kaj?
Jaz pravkar po obilnem kosilu pri babici(moji mami), smo sami doma-ati je v službi, mali gleda TV, mami pa na netu. Imam za pospravit hišo, dela too much. Zjutraj sem dala sušit 1 stroj, sedaj novi pere in potem čaka še eden, da pride na vrsto. Za speglat pa en "triglav", no saj bom počasi-kolikor mi bo uspelo.
Pa posesat,.... no comment.
Glede pijače v nosečnosti alkohol mi na splošno ne paše, v prvi nosečnosti nisem nič spila, mislim, da tudi v tej ne bo želje. Če pa bo, potem morda požirek ali dva in to bo to-toliko, da je želja potešena. Nič te ne obsojam, če ti paše popij, a zmerno, OK? V prvi nosečnosti mi je zelo dišal tobak, bi cigarete kar ljudem iz ust trgala pa sem nekadilka. Takrat pa sem kakega pokadila-želja je bila prevelika. Od takrat dalje nikoli več-sedaj pa mi smrdi.
Pa še ena razlika od prve nosečnosti; v prvi kave videt nisem mogla, sedaj mi pa odgovarja bela kava. Pravemu čaju pa sem se odpovedala. Ga pa pogrešam. Razlika v spolu kot kaže je.
Opremo imam še od skoraj petletnika, le kako bolj roza ali zelenkasto oblačilce bomo dokupili a šele, ko dopolnim 5 mesec (malo sem vraževerna-ne mi zamerit). Takrat se bom pričela gnezdit nič prej. Košek dobim septembra je trenutno pri prababici, lupinico si bom sposodila od prijateljice-jaz sem šla iz porodnišnjice tudi še s posebno ležalno torbo, ki si jo potem lahko namontiral na voziček. Sedaj to ni več cool, čeprav po mojem mnenju bolj zdravo za pljuča, kot lupinica, ki postavi dojenčka v položaj, da je skoraj na pol prepognjen-ne deluje mi udobno.
Voziček imam, sicer ni praktičen za manjši avto, a je za vsak teren. Ima amortizirana vsa 4 kolesa, ki so velika. Za po makadamu odlično-mali mi je spal smo, ko je močno zibalo v njem in ga ne menjam. Je s košaro in potem se spremeni v športnega, takrat pred 5 leti smo ga kupili na Rudniku v LJ, sedaj pa bom nabavila le še toplo kožuhasto vrečo za noter, ker ta dama bo zimska, mali pa je poletni-oprostite veliki.
Tudi jaz pogrešam nekatere
, sploh obalno; mami4 le kako ti gre?
Pozdravčke vsem.
Lepo se imejte, jaz šibam še pse peljat ven, pol pa na delo. Jutri služba kliče.