Čaw punce, ste dobro?
Nalia- držim pesti, da pregled ne bo izzval novih krvavitev. Po moje bo že pogledal kako je spodaj (pa kako maternica raste)
Kregat te moramo? Pa neee, nosečki se ne sme odrečt nobena hrana.
No, en dan za spremembo od čipsa si privošči kakšno sadno solato, da pa ne bo čist zdravo vse skupaj, pa še obilno porcijo smetane gor in sladkega greha.
Pijača- jaz spijem od 1,5l do 2,5l. Odvisno od dneva.
Glede služb, plač, bolnišk, dopustov- se še ne spoznam kaj dost na te formalne zadeve. Vrjetno se bom poglabljala v te zadeve šele, ko bova z mojim imela kakšnega zaposlenega
Tako da tukaj nimam za zdaj kaj dodati.
svakinja in tamala- ko bo naša "slinavka" zdrava bomo šli pogledat to malo bitjece, vrjetno me bodo tudi slikali s tamalo v naročju, tako da vam FBjevkam objavim sličico.
lilije- fajn da je dobil sine peto, in bo malo bolj mobilen. Kako dolgo še bo moral imet gips?
Za nos- jaz sem si pomagala z otroškim operilom.
IZVIRNO SPOROČILO: ketikat
a bi pojedla še mal sladoleda al ne.... to je zdaj vprašanje
Ja!
sarar-boljše ne bi mogla napisat (to s plavalno kožico)
AljaAn- isto pri meni, komaj sem čakala poletje, zdaj pa niti 5 min ne zdržim na soncu. Bo naslednje leto boljše, bomo lahko uživali (če nam bodo nagajivci pustili).
Margarina- bomo upoštevali tudi mi.
Toplice, bazeni- Mi se gremo vsekakor kopat (za 3× imamo karte za Ptuj). Bolj kot se obremenjuješ, slabše je. Zato se ne bom obremenjevala. Priporočam, da se tud ti ne, AljaAn.

Sončenje- mene zanima ali se katera namerno sonči (npr. na morju ali pa pred morjem za barvo)? Predvidevam, da ni dobro pretirano sončenje, da se telo ne pregreje?
In še; ali je katera kdaj poleg ZF uporabljala še Orehovo olje (baje je koža lepše rjava po njem)?
MAMI- ja, je bolje, je zgleda tahujše že mimo. Zgleda so tiste neprespane noči prejšnji teden bile višek bolezni. Tudi v ustih zgleda veliko bolje, sicer afte so še ampak gredo na bolje. Mislim, da nisem videla hujše bolezni (no, saj to je v bistvu prva bolezen, ki jo je staknila, drugo so bili prehladi). Kar groza me je vseh teh otroških bolezni, ki nas še čakajo.
j.b.- mmm paradižnik. Jaz mam rada šopsko solatko (paradižnik+poli klobasa+sir+paprika).
Kdaj pa hodi tvoj tamali spat zvečer?