IZVIRNO SPOROČILO: kokosh
MM (hihi, ljubka oznaka)
Hvala.

Sem si jo sposodila od ene aprilčice 2008. Mi je bila takrat oznaka tako kjut, da sem jo sedaj reaktivirala.
MM- moj mož, možek... za tiste, ki vam je pojasnilo pobegnilo med vrsticami.
Baby Bjorn mi ga imamo.Uporabljal naj bi se od 3 mes (mi smo ga od 2,5). Ena redkih stvari, ki smo jih kupili. Oz jo je MM kupil. Vidim, da sta si najina dva precej podobna. MM je tudi precej zahteven glede določenih stvari (kvaliteta, uporabnost...). Takrat je to preštudiral, ker je bilo mišljeno, da ga bo bolj on nosil, zaradi mojih zdr. težav po porodu... Tudi trgovko je izdatno zaslišal, če je ta res najboljši...

In roko na srce moški in rute, slingi, ...

No, nikoli se ni pritožil nad njim. Ne bi ti pa znala dati primerjave, ker drugega kengurujčka nismo imeli. Skratka bil je zadovoljen- ker sicer bi bil ziher pripravljen tega odpisat in si it kupit novega. To pa res! Glede določenih stvari mu res ni pomembno koliko bo plačal, samo, da bo tako kot bi res moralo biti.

Meni se je takrat zdel drag, ampak sem odločitev prepustila njemu, ki ga bo uporabljal.
Sicer pa saj po eni strani je boljše tako. Ravno sedaj imamo v bloku 3 dojenčke ... in kakšne kolobocije z različno opremo...

Pol pa res raje dam več € na začetku za preverjeno stvar. Pa daleč od tega, da je najdražje najboljše. Samo ceneje je lahko na koncu 1 - 2x dražje.
Ena soseda je voziček od prvorojenca oddala... sedaj kupila pač enega cenej- vse v kompletu, nimam pojma imena, prvič videla..., pol pa sedaj (po 2,5 mes!) zopet drugega ker je tisti razpadel (podvozje)- in kupila še enega. Čeprav rabljen je ta tretji ok- mal je pogledala okoli kaj smo vsi do sedaj vozili...

Imamo tako čudno situacijo, da imamo vsi isti voziček. Oz so si ga nabavili vsi za nama... Edino ena soseda ima drugo (preverjeno) znamko in je zložen brez košare in športnega dela ogromen. Ji ga vedno partner daje v avto... Ma res je ogrodje večje, močnejše od nje, ko je taka drobna, čeprav visoka

.
MM se v tej

, že ukvarja z novim pohodniškim nahrbtnikom za otroka... Pa ga že imamo- rabljenega, sam ni bil z njim zadovoljen (nima tistega držala, da če si sam , lahko sam brez težav daš otroka not in ven , in še, pa še). Sem ga prepričala, da ima še čas to kupit.

Zdaj samo študira in gleda. Cene dobrih so

. Ampak njiemu je to nepomembno.
< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 11.11.2011 10:42:15 >