IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
trobentica: lep trebušček
Hvalaaa beti
Midva sva iz pregleda, vse je ok, smo imeli UZ

smo stari 30 0/7, z glavico navzdol, težki smo 1563g

. Jaaa, jupiii, sem celo težo izvedela, ker na zadnjem UZ mi je ni povedal, sem pa morala vprašat, ker je sam od sebe ne bi povedal. Sem pa ful smotana in nisem vprašala za "potrditev" spola

Saj mi je na prejšnjem UZ povedal no, in to celo zelo odločno, da bo "moški", ampak vseeno....ma sm butara
No, jaz odnesla včeraj papirje na CSD (tudi jaz seveda urejala na naslovu stalnega bivališča in ne začasnega, kar se mi zdi logično, je pa verjetno precej neprijetno, če imaš veliko razdaljo med obema...jaz je nimam pretirane...Vrhnika-Divača), kar nisem izpolnila me je tam vprašala (in sicer kako bom koristila porodniško...) in je ona dopolnila. Sem ji pa rekla, če lahko odločbo dobim po pošti na začasni naslov in si je pribeležila, da bodo tja poslali, ker drugače pošljejo na stalni naslov.
Sem se pa potem odločila za denar in ne ePaket. Pri Recinkotu lahko še vseeno naročim nekaj (kar je uporabnega, verjetno bom), pa še zneska nimam omejenega, ostale stvari pa pač nabavim drugje.
Kasija-nimam še nobenega seznama oz. jih imam polno sprintanih

in čakam, da ostanem doma (še parkrat v službo), da bom imela čas narediti MOJ seznam

Stolček za hranjenje že imam, lupinico sva že kupila z vozičkom. Nimam pa še nobenih oblekic (razen ene tri, ker se nisem mogla upreti hehe), plenic, krpic, flašk, in ostalih kozmetičnih pripomočkov...
urshek - jaz pridem danes v šolo, tokrat sama, brez dragega, ker ne more prit. Če bo spet naval, bomo pa vidli

Jst mam namen malo prej prit tja, da se vsaj lahko usedem nekam blizu. Sicer sem se tudi zadnjič, ker sva prišla proti koncu pa je rekla naj pridemo še bližje in je bila celo ena miza čisto spredaj frej

Se vidimo...... (jst mam blond dolge lase, pa dons mam črne pajkice, nek roza oz. ciklam pulover in Ugice obute, pa plašč do kolen, če bo katera hotla pocukat za rokav hihihi...aja pa roza torbo oz. boršo)
Uživajte