Ronja: najprej se ti moram opravičit, ker sem kar izginila, a se mi je mudilo, MM je moral nekam naprej. Moški iz para, ki je sedel pred nama, je pa moj finančni svetovalec. Včeraj sem imela res dan naključnega srečevanja poznanih.
Svašta! Ni panike, jaz sem se itak morala zmenit še za kontakt za mami, ker bi rada naredila intervju s temi (je novinarka), ki to predavajo, so bili šefi zainteresirani nad idejo. Sem se pa mal bala, da si ušla, ker sem cel dan nekaj hitela, pa sem mela občutek, da smrdim ko kuga - lubi sicer pravi, da ne, samo on itak to vedno pravi.
Se pa zna tudi zgoditi, da te morajo dati na sedeča nosila in odnest dol, ker se z ležečimi enostavno ne da "zdelat" ovinkov na stopnišču, ali pa npr. ne gredo v dvigalo.
Ja, za naš blok vem, da te ne morejo odnest na nosilih. Kako vem? Ker je moji mami odtekla plodovnica, ko je bila noseča z mano, so pa živeli 2 bloka stran takrat in v enakem bloku (ista gradnja, saj veste, vse po enem kopitu) kot mi zdaj. In vem, da so jo prišli iskat in so ji samo pomagali dol, ker je niso mogli nest z nosili. Ne vem, kakšna so novejša nosila, to je bilo pred olala leti

, ampak bloki so pa še isti.
Ja, verjamem, da če ima fant kako zdravstveno težavo, te seveda ne sme nosit. Če je pa zdrav, si pa ne predstavljam, da me ne bi mogel odnest, čeprav mam 67 kil zdaj. Ampak tok švoh pa ni:). seveda pa nima nobenih problemov kar se tega tiče, tudi na terenu non stop nosi agregat, ki tehta dobrih 100 kil, tako da... bi preživu tut mojih 67 oz. kolikorkoli pač bo, ko bom rodila

. Res pa tudi on ni nek pikinezer, ampak ma kljub mojim +12 kilam še vedno kakih 13 več - pa ne špeha, hehe. Tak da - meni je lahko - samo če bo kje tu. Ampak kot rečeno, razpoka mehurja se ne bojim, ker tega res ne pričakujem, glede na to, kakšni so bili moji mehurji do zdaj. če pa bo, pa ga bom poklicala in se bom ulegla. Če bo on kot zdaj na terenu, pa bom poklicala reševalce in njega in še nekoga, da bo mel tamalidve

. Vse naštudirano, hehe.
PS. beti, hvala za razlago, sem že malo pozabila, kako je s tem spuščanjem, pa me je zanimalo. No, zdaj pa spet vem:).