Če odteče plodovnica res ni fajn, da hodiš okoli, ker lahko otrok brez plodovnice pritisne popkovino, ki se lahko ujame med glavico in tvoje kosti in s tem prekine dotok krvi in kisika vase. Je pa to bolj nevarno pri drugo in več rodkah, kot pri prvorodkah - nekaj v zvezi z zaporedjem - odpiranje in spuščanje, ki je drugič obrnjeno, pa prva faza traja veliko dlje pri prvorodkah...
Moj me pa definitivno ne more dol odnest.
Ajoj, kakega švoh dedca pa maš to?

Mene bi odnesel, smo pa glih tako v 3. štuku

. Samo ne vem, če je ok, da potem sedim, ker sem še vedno pokonci, najboljše je ležat, to pa v avtu težko, če se hočeš pripet - kar je pa spet dobro za otroka, smo lih danes poslušali o tem, a ne,
beti?
Tak da drugorodke - nasvet od babic - je treba rešilcu nujno povedat, da to ni prvi porod.
miami, čestitam za vse! Bravo, vse ti gre ko po maslu, le naj gre tako še naprej in naj bo jutri spet tvoj dan

. Mi imamo od izi-ja previjalno mizico in moram priznat, da je res kvalitetna - vsak ljubi dan v uporabi, pa še vedno vsi ležaji lepo tečejo, zgleda lepo, čeprav sta jo že ničkolikokrat počečkali,...
camino, tudi jaz sem slišala za take hlačke/vložke, ki se obarvajo, če je voda plodovnica. Če bi bila v dvomih, bi si to nabavila. samo moji mehurji so bili do zdaj zelo močni - so se kar namatrali, da so to počili, tako da me to zaenkrat ne skrbi. Sicer če plodovnica po malem odteka in si prvorodka, ni tako nevarno, ker je potem še vedno veliko vode not in se tisti zdrs težko zgodi. Če pa se voda ulije, bi se pa jaz samo ulegla, pa se pustila nosit po rokah

. Vsaj zdaj, 3.
matkurja, moj piko je pa danes bolj miren, res pa je bil precej preplavljen z adrenalinom danes, ker sva meli en mal daljši pogovor z mami

. Glede bratca in njegovih nerealnih zahtev in sebičnosti. Pa mali tega ne mara, on ma rad, da ležim, pa mam noge v luft, takrat on brca ko nor

. Al pa da mu malidve kaj govorita, to se tudi vedno odzove. Sicer je pa precej kolcal

.