beti, hvala za razumevanje, jaz tudi mislim, da je boljše ven dat, zato pa pridno piham, hehe. Če katero zanima, danes smo meli v vrtcu delavnice, otroci (Ronja) so spekli kekse - in sem pojedla 4 - cuker po dobri uri je bil pa 5,1. Tak da... res ne vem, če majo gospe edukatorice sploh kak point - vsaj pri meni
...
Aha.. To je najverjetneje tisti obrazec, ki so nam ga na CSD- ju prvotno dali za izpolnit..
Ja, samo da smo zdaj datum še prazen pustili in ga sporočimo naknadno. Je fajn, da grejo na roko, jih nič ne stane, nam je pa lih 100x lepše tako:).
kasija, meni je manjkalo spanje in šport - ampak nič od tega si ne morem privoščit prej

, tak da sem se sprijaznila, da bo šport počakal še par mesecev, spanje pa še par let

. J* ga, "you can't always get what you want - but if you try sometimes - you might find - you get what you need".
Sicer pa jaz prihodnjega časa sploh ne idealiziram, nekaj časa sem se ga kar mal bala, zdaj sem že udana v usodo

- totalno mi je jasno, da bo živa j**a, s tremi malimi doma, ampak šta se mora, nije težko

. POtem čez par mesecev, ko se stvari malo umirijo in bo mgooče dete prespalo kake 3-4 urce v kosu, bom pa vsa happy

.