Samo upam, da ne bo pohitela preveč.. hehe
Večina porodov je čez rok, sploh pri prvorodkah je to skoraj pravilo, tako da brez skrbi:). Meni bi bilo super, če bi se rodil tam nekje med 10 in 20. Da v miru zrihtam še par stvari zanj po novem letu (mimogrede, a sem vam povedala, da sem se ful navadila na misel, da bom mela fantka - zdaj bi mi blo pa čudno, če bi bila punčka

- no, saj to je nemogoče, razen če mu kaj odrežejo, česar pa itak ne bom pustila - ne zdaj, ne kasneje - majo da pustijo njegovega pimpeka pri miru (to leti na obrezovanje), razen če bi bila kaka medicinska indikacija, seveda - no, pa punce/ali fantje se lahko igrajo z njim, ko bo dovolj star, seveda, ampak to res ni več moja stvar

)
Ena me je spraševala glede kako s sladkorjem po porodu-po porodu takoj neham uporabljat inuslin, v porodnišnici te imajo itak na strogi dieti...sicer pa naj bi se prehrane držali še nekje 6t...jst bom probala ampak nič pa ne obljubim, ker TOOOKK pogrešam cuker...
Nam so pa rekli, da se lahko že naslednji dan najemo normalne hrane, ker gre postaljica ven

. Svašta, res. No, jaz sem včeraj pojedla 55 g čokoladnih napolitank brez česarkoli zraven - kao živa groza (uni čokoladni nebesni znaki) in sem mela cuker dobro uro po tem 6,1. NI bilo še niti 90 min od takrat. Tako da se bom pridno špikala, ampak če misli bit cuker v mejah, potem mi nima kdo kaj sikat, pika.
Moja g. mi je svetovala, da naj se lepo zlažem, da jem kakor oni hočjo, da mi bojo dali mir... Da če mam pa urejen cuker, naj se pa nič ne sekiram. No, bom videla, kako bo po današnjem zajtrku...
Glede spanja si pa lahko privoščiš eno noč prespat nekje drugje, pa naj tvoj magari s pomočjo še koga drugega poskrbi za mala 2, saj ga ne bo konec, ali pač?
Ma, ne, komot bi ju porihtal. Samo kaj čem jaz sama spat - pol vse skup nima nobenega smisla

. Pa za spanje sem itak sama kriva - navsezadnje mi ni treba hodit spat ob 3h ponoči

... Samo ko je pa takrat tak fajn mir, pa se da kaj naredit...
ursah, jaz sem se prvič precej bolj namatrala z dojenjem, tadruga je pa kar sama že takoj po porodu zagrabila in sesala - nobenih problemov watsoever (no, razen bolečih bradavic, ampak nič v primerjavi s prvič)! Tak da - drugič gre lažje, je sistem že ulaufan

.
Prve 2-3 mesece bosta definitivno doma. ne bom mela 3 bolanih, mam raši 3 zdrave doma

. Sem se že pogovarjala z obema vzgojitejlicama, vsa prestrašena, kako bojo reagirale na to mojo idejo, pa so bile vse navdušene, da se jim zdi to dobra ideja - zaradi ljubosumja in bolezni in vsega... Tako da - sem bila prav prijetno presenečena - ker sicer me majo vsi za eno

, da si to omislim lih takrat, ko je z malim najtežje... Sem spraševala, če se jim zdi, da bo problem potem za nazaj, so vse rekle, da ne, da ful nista komplicirani, da zdaj tudi ni bil problem, pa po počitnicah tudi ne,... tako da - sem že 100% odločena. Se mi zdi, da bo to boljše zanje. Itak gresta tudi čez poletje za 2 meseca ven in ni potem nobene hude traume it nazaj. Zdaj jima bo pač Svitko prinesel počitnice, to bi mu lahko mal v dobro šteli

.
sončnica, držim pesti. Sicer da te malo pomirim: v nosečnosti se nam tam spodaj vse skup malo poveča in nabrekne, zato včasih kaka kapilarica poči in to povzroči tako svetlo roza barvo - in ni nič nevarno, sploh je pogosto ob kakih malo bolj strastnih spolnih odnosih;). Druga možnost je, da se ti začne luščit čep, vendar je v tem primeru te sluzi kar precej in navadno ni samo malo. Ta čep se lahko potem lušči več kot 1 teden, lahko pa gre to vse takoj, tako da tudi če bi bil čep, bi še vedno imela možnosti, da bo tudi že proti koncu januarja, ko se bo začelo dogajat. Skratka - najverjetneje je vse ok, se pa seveda pojdi pokazat - to itak, če si naročena:). Pa poročaj, seveda:). Če te skrbi kak odstop poteljice ali kaj takega - tisto je klavnica, ne moreš falit. Ti držim pesti!