A nekatere že grabi
? Saj, če ste na začetku meseca, bo res kar kmalu
. Kolegica je glih včeraj namesto na začetku januarja rodila
. Mene bi kar sezulo, če bi kaj dosti prej, bi si raje še vzela čas
, no, pa saj imam še slaba dva meseca...
Drugače pa zdaj v tretje komaj vem, da sem noseča
, ker je toliko drugih zadev. Me pa vedno bolj skrbi, kaj bo s tamalim, ko bom v porodnišnici
. Glih včeraj se je zbudil ravno, ko sem peljala psa ven in je revček tako neutolažljivo jokal, čeprav je šel očka ležat zraven njega. Si bom za vsak slučaj načrpala mleko (a je sposojanje črpalk nekaj čisto običajnega? - moram sploh naokrog vprašat, če jo kdo od poznanih ima, ker se mi jo zdi za 1x uporabo nesmiselno kupovat. Koliko časa pa lahko hraniš mleko v zamrzovalniku? V kakšne posodice ga je pa najbolj pametno shranit, da potem čim hitreje daš v flaško?) in kupila kakšno flaško s "cucljem"... Imate kakšen predlog, kaj naj še naredimo? Odvajat od dojenja ga ne mislim, je za moje pojme še čisto premajhen, pa tudi zelo težka bi bila, ker je še čisto noter, tako da to ne pride v poštev. Saj kakšnikrat se ponoči zgodi, da zaspi nazaj tako, da ga božam po rokici ali glavi ali kaj podobnega, ker zdaj je bilo nekaj noči, ko se je kar zbujal in zbujal in bi kar sredi noči nekaj rogovilil in se dojil kot zmešan, mene pa potem že ful bradavice bolijo in čist nervozna postanem, tko da ga malo "prisilim", da zaspi brez. Je
rekel, da če bo ful jokal, ga bo kar prinesel, potem neja me pa dajo posebej v sobo ali kar hočejo
. Sem se že pozanimala in te variante kao ni. Sem malo pojamrala, da zakaj ne grejo malo na roko, ker so kao dojenju prijazna porodnišnica, pa so rekli, da jih skrbi "le" za novorojenčke
(kakšna hinavščina - po moje). Saj, kaj bi pa naredili v primeru, da moraš it rodit in s samo pripelješ še enega, dva otroka, ki ju nimaš kam dat? V glavnem moje "skrbi, težave", so nekje drugje, tako da je porod postarneskega pomena
in čist sem potolažena, da bo šlo ta tretjič pa res čisto zlahka
. Si pa sploh ne predstavljam, da bi mi doma odtekla voda, ker potem, po moje, sploh ne pridem niti blizu porodnišnice
.
Kakšnih priprav na novorojenčka še nimamo in jih najbrž tudi ne bo. Jaz se moram samo en dan spravit naredit malo reda z oblačilci, pa sploh ne vem, kdaj
. Sploh ne morem verjet, sem skoraj glih kar rodila, kmalu pa kar še enkrat
. Se še čisto v živo spomnim nekaterih trenutkov, moj mali veliki pikec je pa že cel korenjak
.