nena, čestitke!!!
No, jaz imam do PDP-ja še tri tedne, ampak spet mi je moja G. dala napotnico za porodnišnico, ker je dete manjše. Da naj odločijo, če bodo sprožili porod prej tako kot so mi pri prvem. Sem tako besna, ker dete čist normalno raste, le po spodnji meji. V 14 dneh je pridobil 400g, sedaj jih ima 2400, torej če rodim na rok bo ravno na treh kilah. Se opravičujem, ampak sem se mogla razpisat
Ma, kaj se grejo??? Pa saj če raste, potem raste - ne bi rekla, če začenja zaostajat v rasti! Potem jasno, je lahko kaj narobe, ga vzamejo ven, ker ma boljše šanse zunaj. Ampak če je pa ves čas na spodnji meji, je pa lahko pač malo manjše dete ali pa ni bil datum spočetja najbolj natančno določen in to je to. Ko vem, da so tile malo prezgodaj bogi, brezveze! Te čisto razumem, da si besna ko ris! Moje sočutje, skratka, več ti pa ne morem dat, ker nisem dohtar. Jaz bi ti ga pustila not, rekla, da pazi, če se dovolj giblje, ga večkrat pogledala, to je pa to. AMpak lažje jih je kar ven pobrat, pa mir, itak. Samo ni pa bolj prav.
Nii mi všeč, da bodo mene takole druge poslušale.
Saj si lahko tiho

. Ne, resno: saj se ne deremo vse. Glih kot miška ne moreš bit, ampak jaz se nisem nikoli prav drla, tako da ni glih panike glede intime

.
Ne vem kaj naj naredim, a naj grem na urgenco? A mi bodo dali antibiotik ali me bodo domov poslali z nasvetom da naj pijem čaj????
Jaz bi stavila na 2. varianto. Za ab morajo vzet kri, da vidjo, če ni viroza- pri tej namreč ab ne pomagajo, ker virusi niso bakerije (eni sicer tudi na nekatere viruse vplivajo, samo navadno če je res huda viroza, nič ne pomaga razen odležat), bo beti več povedala.
Jaz sem pa upala, da letos ne bom mela več pregledov, pa ga imam v četrtek. No, bova združila koristno z nujnim in še spraznila tisto k* klet in da mam potem mir s tem, da spim ponoči in imam ok cuker (sem ugotovila, da je odvisen od mojega splošnega počutja nekje dobrih 50%, nespanje prinese torej nekje 80% (ker potem sem bolj zmatrana), s hrano se da malo korigirat, ni pa to taglavno. Kadar ne morem spat, torej ful pazim pri hrani, ampak vseeno je takrat slabše kot pa kadar sem ok, pa nisem pod stresom, pa lahko pojem kar čem takrat...). No, vsaj nekaj sem pogruntala, hehe, moj znanstveni duh je zadovoljen

. Mi gre pa na živce, da ne znam izklopit problemov, ampak jih moram vedno najprej rešit.Ful nepraktično, amapk taka sem že od malega...