Evo mene po dolgem času spet mal
.
ČESTITKE in veliko crkljanja vsem, ki že imate svoje sončke doma
!!!
Malo sem pozna za dodat na seznamček, naslednji pregled imam jutri in ga že komaj čakam, no bom pa jutri napisala kdaj je naslednji datum
. Drugače pa počutje super, edino danes zjutraj sem opazila, da mi noge malo zatekajo. Sem si šla takoj obut kompresijske nogavice. Jih nisem imela obute zdaj par dni, pa je očitno takoj štala...
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25
vreme je kr neki smotano in pocutje je temu podobno..ko bi blo vsaj mal soncka...no, ce ne zares, bo zame jutr zihr posijal soncek ko bom sla na brnik po dragega..
eno uprasanje...mogoce bolj primerno za tiste ki imate/imamo (kljub povecanju) manjsa prsa..a vse mislte uporabljat modrcek za dojenje al je katera razmislala o tem da bi nadaljevala z uporabo navadnega modrca(v mislih mam te k so trde oblikovane kosarce)..mogoce v primeru dojenja je res mal bl neudobno, ampak po moje, vsaj zgleda nekak drugac kot pa v unem mehkem modrcu...
sm jih gledala u mulerju...najmanjsa cifra k sm jo vidla se mi zdi je bla 75B ampak je kljub temu kosarca, vsaj men se dost prevelika, te s trdo kosarco mam pa trenutno 80A...mnenja in komentarji zazeljeni
Vreme-pri nas pa sonček brez oblačka

. Pošiljam tople sončne žarke vsem tistim, ki ga nimate.
Modrček za dojenje-jaz sem takega s "trdimi oblikovanimi košaricami" našla v H&M (Supernova Rudnik), je gladek brez kakršnihkoli čipk, ker tega res ne maram (razen na spodnjem robu ima nekaj malega vzorčka našitega), spodaj nima kosti, je pa malo bolj močno podprt...sem kar dva kupila, dve različni barvi, ker sta mi bila res fuuuul všeč. Upam da mi bosta potem prav no, sem vzela malenkost večje

. Edino ven moram vzet tisto kost ob strani (če je tisto kost no, moram preverit...), ker mene je nenormalno žulila, ko sem ga imela en dan gor....ne spomnim se pa kakšne številke vse imajo. Meni se do sedaj niso ne vem koliko povečale prsi, bomo vidli kako bo potem, ko bodo polne

. Običajno nosim 75B,C, tega sem kupila 80D.
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Jaz sem samo enkrat zvedela koliko je moj pikec težak pa še to, ko sm ga jaz vprašala
Hvala enako, tudi pri meni je bilo tako

in to že kar nekaj časa nazaj. Zdaj pa mi je rekel, da itak ni nobenega UZ več, razen po potrebi, tako da ničesar ne vem o teži in velikosti.....

.
Lepo bodite še naprej