Hello!
Janchek -
super, da je obrat uspel
Naj tako tudi ostane še naslednje tedne do PDP-ja.
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25
sm se pa ene par dni nazaj zjutri zbudila za na wc in sm mela samo desno roko cist zateceno..nism mogla prstov niti premaknt al pa narest pesti..cist cudn mi je blo da je bla samo ena roka in ne obe..ampak sm se nazaj ulegla in ko sm se zbudla je bla ok.
ana.nunez - tudi meni se to dogaja že cca. 3-4 tedne, samo da večinokrat v obeh rakah. Ko se zbudim, s težavo stisnem pest, potem ko mi parkrat uspe, je hitro boljše. Sem si pa parkrat poskusila potem dat prstan gor in prsti niso preveč otekli (HB). Upam, da po porodu tole izgine.
mefisto - jaz sem danes v P prav namenoma zdravniku, ki pregleda izvide CTG-ja omenila, da hodim k njim zaradi možnega zastoja v rasti in je pogledal samo zadnje meritve (za primerjavo: od t. 35 do t. 38. t.j. v treh tednih je

pridobil 400g, po mnenju vaše G bi moral 600g torej) in ni bilo govora o nobeni sprožitvi poroda (kar so mi omenjali v Lj), niti na CTG-je mi ni potrebno več hiditi do PDP-ja (čez 1 teden). Rekel je, da je ok, če je bilo na vseh pregledih ugotovljeno, da

raste. Kar mi skozi poudarjajo pa je, da naj res štejem gibe, ki jih mora biti v 12-ih urah 10. Moram pa reč, da mi je blo fajn, ko si napisala, da boš zaupala sebi na podlagi prejšnje izkušnje. Je tudi mene pomirilo, tako da
HVALA! Upam, da se vse sicer dobro počutite!