Ojla po dolgem cajtu. Kar nekako mi ne znese. Danes sem si vzela čas in berem ter sproti pišem odgovor.
Kavica - ne pijem že lep cajt. Tud pred nosečnostjo sem pila samo brezkofeinsko belo. ZDaj pijem zjutraj tavelko šalco čaja za nosečnice.
Tekočina - zjutraj 3 deci čaja, med šihtom liter vode in ene pol litra čaja, doma pa še kak literček, odvisno do dneva pa če mam flaško pri sebi.
Teža, trebuh - zaenkrat 4 do 5 kg, teža vsakodnevno niha. Trebuh pa ku da grem jutri rodit. Se mi je ene 14 dni nazaj kar spahnil ven. Od takrat nosim samo še nosečniške hlače.
Šiht - jaz še kar delam. Sem rekla, da bom še do jesenskih počitnic. Pa zgleda, da bom že prej obležala za nekaj časa, ker me od včeraj boli grlo, pa tudi nekaj mi iznosa teče. To je pa bližina otrok, ki ne znajo kašljat in kihat v roko.
Zanima me kako se šteje mesece. Ker mene vsi vprašajo v katerem mesecu sem. Pa znam povedat samo teden.
WC ponoči - včasih vstanem enkrat da grem na wc, včasih ne.
Cukr mi ful paše. Pa pojem in imam potem ful slab občutek v želodcu, ustih. Tko da se kar nekaj probavam branit. Ampak mi ne uspe redno. Pol pa pojem in sem slabe bolje, ker mi je slabo.
Materinska šola - še ne vem, a naj grem v PO, ali tle v domačem kraju. V PO traja en mesec dvakrat tedensko, doma pa dva meseca enkrat tedensko, s tem da se začneta oba tečaja v novembru. Mal mi gre za bencin in stroške, ampak bi raje šla v PO, ker organizira to porodnišnica.
Voziček sem šla zadnjič gledat v BC. Mal so mi čudne tiste gume in zavijanje pri mutsy urbančku. Zdaj morm še mojga spravit, ki je nad sliko kar nadušen. Bomi vidli, kaj bo rekel. Jajčko sem pa dobila rabljeno od PP.
Joške - nimam več belih madežev na bradavicah. Je pa res, da mi jih dragi vsak večer masira z Weleda oljem. Kupila sem pa pod nujno ker se mi je na trebuhu naredilo par strijic... Bljak.
Kokoška, čestitke ob poroki.
Beti 1 pozdravljena med nami.
Ronja, super, da boš teta. Jaz ne bom verjetno nikoli. Brat ne pokaže zanimanja za ženske... (no saj za moške tud ne, da se ne bi narobe razumele).
V Tosamo bom verjetno tud sama zavila, al pa bom kar prek neta naročila. Kolegica priporoča za prve dni za čiščo neke bombažne podložke namesto vložkov in mrežaste hlačke. Pa nekaj tetra plenic bo treba in krpic... Se pa še odločam, če ne bi kar probala tudi povijat v tetra. Une krojene se ne bodo posušile in bi rabila sušilca, platikfantastik se mi pa mal gravžajo. Pa še tolk smeti narediš.
Bunde ne bom kupovala.Se bom že v čebulo oblekla.
Srečanje... če bo v LJ, bi mogoče priletela. Samo sem pa za nekje "ne v centru" lj, da bom lahko parkirala. Mogoče kje na Rudniku ali pa v BTCju.