dobrodosla tinkibinky...
to pa je pravo naklucje ane coccinella, vse 3 domzalcanke mamo isti dan rok
to bo se zanimivo
drugac pa mi2 sva kr uredu, samo ocka pogresava. pocutje je ok, v pon. mam pregled, tko da ze komi cakam in odstevam ure da ga spet loh vidm. povedat mi more kako je blo z urinom in krvjo, kaj je s toxo, mam pa jst tut par uprasanj zanjo, tko da se me nou hitr resla...mam use zapisane, da cesa ne pozabm heheh
previjalne mize ne bom kupla sploh, glede na to da nameravam bit po porodu tuki samo 2 mesca nekje, tko da nima smisla, kupla sm edino vozicek, se lupinca manka ostalo bo pa sestricna posodla za ta cas ko bova tle.
decembra pa dedek in strickoti pridejo z NY tko da oni bojo poskrbel za kovcek ali 2 cunjic, ocka bo pa organizeru babyshower(bo sicer brez beybija in mamice, ampak bojo prezvel hehe) ki je zlo prakticna stvar k je tle zou ne prekticeramo(vsaj zdi se mi). itak vrjetn usak k te pride obiskat prnese ksno darilo za
, ampak tm se prou nardi seznam in pol usak tocn ve kaj prnest, da ne dobis par istih stvari, tko da to je res prakticno.
glede tega testa za sladkor a to ga cist vsaki
delajo al samo tistim k vidjo da majo povecanga..ker kokr sm prebrala je mau zoprna ta stvar k se jo popije, in kokr se jst poznam, mi ne bo stekl to po grlu, ampak bo slo use vn...sj veste kaj mislm
s kavo nimam problema ker je ne pijem sploh, hvala bogu
zadnje case grem spat kr zgodej, med 9 in pol10, tko da se trudm nazadnje pit tekocine okol 8, da mi ponoci ni treba ustajat, se pa zbudim ene 2x na noc ponavad, ampak zaspim nazaj tko da ni panike.
na materinsko solo bom sla vrjetn kr v ZD v domzalah k ga mam zravn pa baje je usak mesc tko da u pondelk se bom pozanimala kdaj tocn se zacne. bi sla kr oktobra al pa novembra ze, da sm pol dec. frej, bom vidla.
bunde tut itak ne mislm kupvat, se bom bl oblekla pa bo
no tok za dons...kj vec novic pa u pondelk...