Uff sva do zdaj pospravljala sobo za bebija, sem zadihana ko kak maratonec...Uglavnem popoldne greva v nabavo, jutr pa operem in vse speglam. A mehčalca se ne uporablja pri otroških oblačilih??
Aja videla sem da ste nekatere že urejale papirje na socialnem,..ma jst sploh še nisem dobila nič od ginekologa.Sem bla sigurna, da bom dobila na zadnjem pregledu, pa nič.Pa tudi s firme so me že klicali, da kako to, da še nimam teh papirjev o porodniški. No naslednji pregled imam 17/2, takrat bom v 36t.
No sej kontrolo mam v petek, ma v bolnici, ker je moj g dežuren, pa ga vprašam.
Tosja moj pritisk je bil do zadnjega pregleda vedno nizek, oziroma zelo nizek. Povprečno recimo 90/55, pa tudi manj včasih. Imam pa zato zelo hiter utrip, 100/min. No na pregledu in dan prej, sem si ga namerila 140/80. Tako da mi je rekel, da naj si ga pišem. In do nedelje (torej en teden) je bil vsak dan nizek (merila 2krat na dan), največ 120/70. V nedeljo pa zopet 140/80 (zvečer, čez dan je bil normalen).No včeraj sem se spet slabo počutila-zvečer, in si ga spet namerim 131/91. Dns zjutraj opet nizek. Skrbi me predvsem zato, ker je moja sestrična morala na CR v 33tednu, zaradi pritiska 145/95, je bla en teden v bolnici in mali je bil zahiranček. Rodil se je težek 1600g. Tega me je strah, še posebno zato, ker mi je na zadnjem pregledu rekel, da baby zaostaja za en teden...no bomo videli, je pa tudi moj g dežuren, tako da se zna zgodit da me zadrži za vikend noter.
Roditi pa nameravam v Postoji, pa res upam, da marca