IZVIRNO SPOROČILO: tosja
Sem vedela, da te bom zbezala na plano...
Te ementalerske luknje so hudič, ja
Me veseli, da ste zdravi in v mirnem čakanju
Kako bibon? A hodi v vrtec??? Jaz sem zdaj kar malo zapaničarila glede tega vrtca, je po laringitisu tako prehlajen, da imava cel dan dela z nosom
pa še neke viroze so začele razhajat
Hvala za nasvet glede dojenja
Tokrat se bom tako vrnila po nasvet k dr. Golobovi, če bo potrebno. Ne mislim več poslušat patronažne. Glede tega sem bolj umirjena, ker sem se prvič bala, da ja ne smem kaj rečt patronažni, ubogat....
Ja pa ja, tokrat se ne bom šla tako. Sploh če mi misli hodit v popoldanskem času, jo bom kr skenslala
Prvič sem mislila, da brez nje ne zmorem...tokrat je drugače!!!
...uživaj
He he...ja nosečniški ementaler ali kako se že temu reče...
Ej, ampak vse poste prebrat...ne vem če so še kje take čvekice kot tu pri marčevkah
Eh moj bibonček je spet doma z malo vročine...pa danes kašlja ko zmešan...prej popoldan sploh ni uspel zaspat, ker je non stop ampak res non stop kašljal...sicer sem ga pustila da vsaj počiva cca eno slabo urico, potem sem ga pa dvignila gor...se mi je tako smilil s tem kašljem...nisem vedela več kaj naredit...nosek smo spucali, dali Olinth, mu nesla v sobo lonec z vrelo vodo s kamilicami...ma vse skupaj ni pomagalo absolutno nič

. Zdaj ga glih moj pedena za spanje in nimam pojma kaj naj naredim, če bo spet tako kašljal.
Uf vi pa z laringitisom, ta je menda tudi cel

. Je bila pred kratkim ena kolegica s sinom v bolnici glih zaradi tega...Jao te bolezni in virusi

.
Mah te patronažne...meni se zdi, da jaz od moje nisem imela neke hude koristi glede dojenja...no razen da mi je svetovala nastavek, ker na eno dojko se nikakor ni mogel prisesat...Sicer pa je bil mali zlatenični zaspanček pa je samo komentirala, da "elegantno sesa", nič pa nobenih nasvetov o tem, da ga poskušam nekako predramit pred sesanjem itd.
Res edino, s čemer sem si pomagala je bil med.over.net.
Kdo pa je to dr. Golobova?