Mi smo v decembru uspešno pozdravili kašelj v treh dneh - tak moker s praški FLUIMUKAN, ampak je bil sam kašelj.
Laringitis pa je uletel, tokrat prvič ravno ko sem bila v bolnici

Ampak se je ati znašel, takoj odreagiral, ker drugače bi tako na urgenci in na pediatriji pristala - besede pediatrinje.
V ponedeljek smo kupili v Hoferju inhalator

in po dveh inhalacijah se je nos odprl

kašlja pa malo - 3-4 krat na dan, da se izkašlja. Dajem mu Hoyerjev naraven meden sirup - med z olji komarčka in timijana. Fiziološka teče v litrih...
Sicer se gre danes pokazat pediatrinji in v laboratorij. Saj vem, da se nahod zdravi en teden, ali sedem dni

...upam, da se enkrat konča.
Če razmislim, smo (bili)že drugo zimo zdravi - brez pumpic, lani je samo škrlatinka uletela. Letos pa kr laringitis
Če imate moker kašelj, ti priporočam te praške fluimukan, pa seveda inhalacije. Mi smo včeraj mešali kamilica+morska sol
Sobo mu pred spanjem prezračim, ohladim in navlažim, pa visok povšter sem mu dala, da je kar konkretno dvignjen.
dr. Golobova je pediatrinja v P in mednarodna predstavnica za laktacijo.
Drugače pa tudi recept ursonok - jaz poznam tega-preverjen, vendar ga še na svojem otroku nisem preizkusila: čebulo na drobno narežeš, popražiš na olivnem olju (da lepo zastekleni, ne do rjavega), zaviješ v gazo in daš otroku na prsi, kolikor toplo prenese, zalimaš in pustiš čez noč. Ta obkladek je smredeč...enako unčinkovito je, če to narediš s cvetovi kamilic.
Moja sodelavka, ki je letos že penzijonistka je svojima otrokoma vedno samo tako zdravila kašelj. Si želim, da bi tudi moj bibon pustil, da mu dam obkladek...mogoče poskusim, ko zaspi