Jaz sem spet oddremala svoje 3 urice
. Mislim, saj glede domačih zadev in dela je ok, ne spim, ko je tamala doma (takrat itak ne morem), delam pa takoj zjutraj, zdele bom in potem zvečer, ko gre tamala spat. Jaz pa že par dni hodim šele po polnoči. In dokaj hitro zaspim. To se izide, ampak le takrat, ko nimam drugih opravkov. Odpade mi recimo bazen, ker prespim ure, ko je splošno dostopen
. Pa ne vem, kako bom jutri, ko moram v laboratorij na bris. Pa potem nekoč h G. Jaz hodim po zajtrku spat, ne pa po svetu!
Pa za vikend se spet bojim, da bo en velik nervous breakdown, ker je tamala pač doma in se čez dan ne da spat sploh. Ne morem verjet, da sem se začela bat vikendov in to prav zaradi tega
.
Aja, pa tamala zdaj že ful domov nosi geste vzgojiteljic v vrtcu. Recimo hoče, da se usedeva, ona nama bo pa prebrala zgodbico. IN potem vzame knjigo, si kar nekaj zmišljuje, nato jo pa dvigne proti nama in nama kao kaže sličice
. Pa danes zjutraj je mojega napadla, da "ni priden" in da se mora usest na stol. In je moral tam sedet, dokler mu ona ne bo rekla, da zdaj je pa dovolj in se bo šel lahko naprej igrat. Vse zato, ker "ni bil priden". Na vprašanje, kaj je takega naredil, da ni bil priden, ni znala odgovorit
Pa zadnjič naju je med večerjo nahrulila, naj tiho jeva, češ da se "med jedjo ne govori". Tega se pa še ful spomnim iz lastnega otroštva. Samo še čakam, da bo rekla, da moramo zmolit pred jedjo, potem smo pa na konju
Nič, ena takale zaspana meditacija z moje strani, nič uporabnega. Aja, edino to sem želela povedat v zvezi z vašimi debatami, da je trdo milo zakon (tu mu pravijo "sivo milo") - mi ga kupujemo v neki naturalni trgovini (Mydlarnia se ji reče, se pravi "Milarna" - trgovina, kjer imajo mila
). Imamo pa olivno trdo milo, brez vseh kemij valda, in je ful zakon, nič ne izsuši, kožo imaš mehko in prožno. Tamala je navdušena, sploh je pa za takega alergika to najbolje. Vsa tekoča mila (a la Nivea ipd.) so nagnusna in agresivna. Fuj. Šampon za glavo imamo od Welede, tudi ok, če smo pa na bazenu, jo pa umijem z mojim, ki je tudi naravno, poporva meta ali nekaj takega.
Tiste probice ali testerčki, ki jih dobiš v raznih paketih in paketkih, znajo povzročit reakcijo, sploh pri nas, ki smo bolj občutljivi. Se hecam, da je pri nas tamala en tak lakmusov papirček. Če hočeš preverit, ali je vse res brez kemije in svinjarij, daš najprej tamali - na kožo ali za jest, pa se prec pokaže
Nič, zdaj grem pa res še kaj narest.
< Sporočilo je popravil ursonok -- 25.1.2012 13:47:22 >