IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
Jutro!
Joj, jaz tudi ne bi upala na tak dolg let ... noseča ali nenoseča
Res, ful imam strah .... nekak do 2 ure v letalu še potrpim, pa še to je fajn, da prej ene par konkretnih popijem, sicer sem grozna, samo paničarim .... Tako da, glede na to, da noseča naj ne bi toliko pila alkohola, že zato ne morem ....
Ma drugač imam pa jaz tudi zelooo močan beli tok, ful. Joj, pa sem zadnjič dala eno tisto vaginaletko notri, pa ni nič bolje .... je pa prav tečno, tudi se mi kar ulije .... pa še spodnje hlače imam non stop vse mokre in bele .. ta malih vložkov pa nočem non stop uporabljat, ker se ne počutim dobro
Ampak bomo zdržali .... Malo še ....Evo, ravno danes začenjam 37. teden.
Kaj je otrok donošen - v 37. tednu ali po dopolnjenem 37. tednu? To mi pa nikol ni bilo jasno ....
Nič, tamala kliče, gremo v akcijo
Jutro!
Evo, jaz sem odkidala pred hišo, obupno je zamedlo.. saj so nekaj plužili, cesta je za spremembo kar ok,ampak.. je treba avto ven odpeljat z dovoza in še tak klanec mamo do glavne ceste, da jaz v zimskih mesecih hodim kar okrog po eni drugi malo bolj položni poti.. ne reskiram, pa mam avto na vse 4 pogon.
Beli tok; tud jaz ga mam, sicer se je malo izboljšalo po neki kremci, ki mi jo je dala G,k si jo je treba "inštalirat"

vsak večer, 7 dni..
Alkohol:
joj, men je prih 5 mesecev tako smrdel vse, kar se alkota tiče, da groza.. sicer mi je smrdelo tud vse ostalo, ampak.. ok. Moj si je mogu it obvezno zobe umit, če je hotu lupčka po pivu

sej vem . obup, ampak... tko je blo.
glede na to, da sm prej kr večkrat tud sama kšno pivo spila, mi je blo prov čud no vse... no, zdj si kdaj že privoščim kakšen radler... enga

na teden, pa kakšno kuhano vino sem tudi spila.. ne vem.. upam, da zarad tega ne bo nič kaj narobe. si mislim.
poznam punce,k so celo nosečnost kadile in pile alko, pa so otroci čist ok... sploh nisem zagovornik alkota, da slučajno ne zgleda tako, sam.. če se mi pa lušta eno pivo na teden.. ga pa bom spila..
trebuh:
meni se je naredila linea negra

pa okrog popka mam tudi tako rjavo-modro vse... ne vem.. ni mi najbolj všeč.. upam, da ne preide v strije.
sneguljka:
kako pa imata vidva s službami, da lahko tako na vsake dve leti menjata kraj bivanja za določen čas?
matične celice:
no, midva sva se full zanimala za to zadnje čase, pa še nisva "zaključila", kaj bi... bi jih shranila ali ne..
porodni načrt:
nam je v materinski rekla ful realno, no vsaj meni se je tako zdelo..
da ga pač lahko napišemo, samo se naj zavedamo, da so to pač samo naše želje in narave ne moremo prekrenit, če gre karkoli drugače. da se v KR porodnišnici potrudijo, da ga upoštevajo kolikor se le da, v kolikor to ni možno, naj prosim upoštevamo nasvete strokovnega osebja... tako da, jaz ga ne bom pisala. grem pa v sredo na sestanek z anesteziologom za ultivo.
pokalona:
jaz se moram prav potrudit, da čez dan ne zaspim, ker potem mam pa zvečer probleme.. pa ponoči se zbujam
nič, zdaj pa grem pripravit nekaj za kosilo, ker mam potem polno opravkov, pa nekaj za faks moram stipkat in poslat profesorici...
upam, da mate sonček, pri nas se dela prav lep dan.