Čer!
Ursonok, čestitke za Abela
(btw, to ime je blo mojmu fuuul všeč, sam pol sva se za druzga odločila - čeprov mi je glih dons reku, katero ime bomo dal sinkotu
. TKo, da počakamo na dan D in se bomo odločili potem, ko ga zagledamo
). NO, sej navsezadnje pa le ni bil tak težkokategornik - bolj učbeniški
. aja, pa super, da je šlo naravno
.
Polzi: Joj, te čist razumem, kaka muka je it ležat v P. Namreč, men se je to zgodil v prvi nosečnosti. Me je G 2 dni po roku poslala v P, ker sem mela že ful mal plodovnice
. Tut jaz nisem bila še nikoli prej v bolnici in me je kar zvilo, ko mi je dragi nesel potovalko v sobo. JOkala sm kot majhen otrok
. Vse sem doživljala kot en poraz. (pač, v stilu, skos vse BP, zdej pa to - kot da bi blo res nevem kaj
- hormoni pač). Skos sem mislila, da bo pr men šlo vse gladko. NO, pa saj je šlo. Razen tega, da sem dobila tabletke za zorenje MV, je šlo vse kot po maslu. Tut porod je bil hiter. Mi je bla pa cela muka ležat tam 2 dni
. Ampak, sej ko gledaš nazaj, se ti zdi smešno, kok si kompliciral in oh in sploh se smilil samemu sebi
. JA, take smo babe,
Kendicka: Upam, da te prehlad hitro zapusti. REs tečno, da te je glih zdej napadu
.
TIste, ki greste v Postojno - a katera kej ve, kako je zdej z uno pitno vodo tam? MOjga kar neki skrbi glede tega.
Sm pa mela danes eno ful bizarno izkušnjo, ko sem peljala tamalo v vrtec. Tam okol 8ih jo vsako jutro peljem z vozičkom do vrtca (cca. 15 min hoje) in danes me ustavi ena stara (tam okol 60 let) in mi reče:" Ne mi zamert, sam zmeri sm hotla vedet, kok to vašo malčico zebe v vozičku" in ji začela šlatati rokice.
. Tamla je valda mela malce hladne, ker je mal pihal. Pa sem rekla, da rokice itak niso pokazatelj tega, al otroka zebe al ne. Pa je rekla: "Aja, jaz sem pa zmer roke šlatala!" Men je kar vrel, sam sem bla vseeno prijazna. Teto sem vidla prvič. BOgve, kok cajta že ona mene opazuje, ko vozim tamalo res da skor v vsakem vremenu. Ampak je tut vremenu primerno oblečena. Nisem pa pristaš, da se pretrava s količino oblačil na otroku, ker se mi zdi to naslije nad otrokom. Npr, če unaj sije sonce, 20 st., mulc pa v puhovki in termovelur kapi, odspod pa čist prešvican. Se mi zdi, da velik staršev pretirava z oblačenjem. Uglavnem, sej vsak po svoje, sam da se mi pa ena stara tam vsiljuje je pa že višek. Jaz sm pa itak ful prijazna in sm ji vse lepo razložila, namest da bi jo nakurila, češ kaj pa to njo briga. Mislim, da za svojega otroka bom pa že poskrbela. No, pa sej moja tašča je ista - skos jo šlata za roke, če jo slučajno zebe. Bi jo kar klofnila
. Pa ne morm nobenemu dopovedat, da roke niso indikator, da otroka zebe. Pa se tut ne zboli zarad mrzlih rokic.
. JOj, mi gre na jetra tak folk. Včasih bi si želela, da bi bla zaj****, da bi take nekam poslala in bi mela mir pred njimi.
NIč, zdej grem pa spat! Moj že eno uro spi - ta človk res rabi ogromno spanja, da sploh lahko funkcionira. Deci, mehkužni