Oooo, kako lep dan se je zunaj naredil. Čeprav ko pogledam, da sta zunaj samo 2 stopinji, me kr zmrazi, ampak če si na sončku je prav lepo toplo.
IZVIRNO SPOROČILO: tosja
...če se ne motim je samo naša na štirih kolesih
O ne ne, tud midva bova muro 4 vzela. Sj drugač sta ista, samo kolesa so različna. Ampak meni osebno je 4-ka vizualno veliko bolj všeč kot 3-ka.

V katerem Babycentru pa si videla tanove modele? Ne vem zakaj so na internetu še vedno samo stari modeli
Obleke...ja, svoje stare hlače prav težko že zapenjam. Mam največkrat gumb kr odpet

Mi je pa sestra dala 3 njene nosečniške hlače, so mi pa vse v stegnih tako široke da vse štrli z mene. Ampak mislim, da se bom še malo poredila pa bo

Bundo sem pa mislila letos novo kupt, pa jo bom raje naslednje leto :) Za letos mi je pa mami rekla, da bom lahko kakšno njeno vzela, za psa sprehajat, za kam na lepše bom pa svoj plašč imela, pač bo odpet, pa saj ponavadi če kam gremo, se peljemo z avtom, potem v hiši je pa že toplo.
Mam pa še eno vprašanje glede opreme. Kakšen jogi ste/boste kupile za v posteljico? Posteljico greva verjetno danes ali pa jutri iskat v pikapolonico

, ne veva pa kakšen jogi kupiti. Imate kakšne priporočila? Gledala sva tudi tiste v Ikei. Ima mogoče katera izkušnje z njimi?
A, še eno vprašanje. Sem mislila že G vprašat, pa sem potem pozabila. Kako je s spanjem na hrbtu? Sama sem se sicer kar navadila na spanje na boku, vendar mi včasih paše tudi na hrbtu. Slišala sem, da proti koncu ni najbolj priporočljivo, ne vem pa kako je s tem prej.
Nič, lep začetek tedna vam želim in naj vam sonček naredi nasmešek na obrazu